Lirim Kastrati
 FRANCO ROMANO Nurphoto Via Afp
TURBULENTAN PERIOD

Bivši dinamovac u središtu pažnje: Postaje otac, a trener ga izbacio iz momčadi pa dobio otkaz

Njegovom novom klubu ove sezone ne ide dobro, a poljski mediji donose i da se feštalo u Napulju.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2021. 17:34

Dojučerašnjem napadaču zagrebačkog Dinama, a danas varšavske Legije, 22-godišnjem Lirimu Kastratiju u novoj sredini stvari baš i ne idu od ruke. Legia je, podsjetit ćemo, bila suparnik Dinamu u kvalifikacijama za ovosezonsku Ligu prvaka, a sada se nakon 10 kola poljskog prvenstva bori za izbjegavanje ispadanja. Iako je sezona tek počela, momci iz Varšave imaju tek tri pobjede uz sedam poraza te se nalaze na 15. mjestu, s bodom više od Warte iz Poznana koja je prva ispod crte za relegaciju.

Legia je zato promijenila trenera, na mjesto Czesława Michniewicza došao je Marek Gołębiewski. Ipak, prethodni strateg iz kluba je izbacio četvoricu igrača. Među njima je i sam Kastrati koji je s trojicom suigrača, kako saznaju poljski mediji, feštao nakon utakmice Europske lige koju je Legia kroz prošli tjedan igrala u talijanskom Napulju.

Ipak, za Kastratija ima i dobrih stvari. Naime, saznao je da će u proljeće sljedeće godine zajedno sa svojom partnericom Anđelom Šimac postati otac. Također, trener koji ga je izbacio iz momčadi dobio je otkaz, pa će se pred novim odmah imati priliku i dokazati s obzirom na to da Legia u nedjelju već igra vrlo važan domaći dvoboj poljskog prvenstva protiv Pogona.

Linker
20. travanj 2024 16:51