Ante Vukušić u vremenu kada je branio boje Hajduka
 NIKOLA VILIC/CROPIX Cropix
POSTAO GLAVNA TEMA

Bivši igrač Hajduka u centru skandala! Predsjednik kluba ga napao, a on tvrdi: ‘Laže da sam ih prevario‘

‘Jedna stvar mi je također nejasna, a to je činjenica kako on zna koliku imam plaću‘
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2021. 12:17

Bivši nogometaš Hajduka, Ante Vukušić jedna je od glavnih tema u Rumunjskoj. Bivši Bijeli član je FCSB-a, a predsjednik Sepsija Laszlo Dioszegi u razgovoru za Pro Sport je prozvao sinjskog dijamanta.

- Vukušić je napravio nesretnu stvar. Kupili smo mu avionsku kartu da dođe u Sfantu Gheorge. Sletio je u Bukurešt i zaboravio doći kod nas pa je za FCSB odigrao deset minuta u cijelom prvenstvu. Sve je imao spremno, samo što nisam ugovor potpisao e-mailom, a to bi bilo uzaludno. U FCSB-ju je dobio polugodišnji ugovor, a kod nas mu je nuđeno da potpiše na dvije i pol godine. Novac nije bio puno manji nego u Bukureštu. Mislim da je kod nas imao devet tisuća, a kod njih deset - rekao je Dioszegi.

Čitavu situaciju za Dalmatinski portal komentirao je i sam Ante Vukušić.

- Nejasna mi je činjenica kako predsjednik Sepsija zna koliku imam plaću, te da sam otišao u FCSB za 1000 eura više. Svaki normalan igrač bi otišao u FCSB. Laže da sam ih prevario, spominje i agenta, a ja sam otišao u FCSB direktno preko direktora - kaže nam Vukušić koji zbog određenih okolnosti ne igra za rumunjskog velikana.

- Trenutno ne igram, ali sam uz ekipu. Želim da osvojimo naslov. Maksimalno sam fokusiran, još imam ugovor mjesec dana - zaključio je Vukušić.

Linker
13. travanj 2024 20:24