MARCO BERTORELLO
LUPAO PO SJEDALU

Brozovićev slavni suigrač je ljut i frustriran! Poludio na klupi, a trener kaže: ‘To nije bilo zbog mene‘

Za frustriranog Argentinca koji je dobro ušao u sezonu je ovo bila treća uzastopna utakmica bez pogotka
Piše: Ivo KneževićObjavljeno: 26. listopad 2020. 16:34

Dosta je prašine digao Interov Lautaro Martinez u subotnjoj pobjedi na gostovanju u Genovi sa svojim ispadima na klupi, ali i na terenu. Vidno frustriran Lautaro izašao je u 72. minuti bez zabijenog pogotka i napravio pravu malu scenu na gostujućoj klupi. Bijes je iskalio na sjedalo pri dolasku na klupu s nekoliko udaraca rukom, a Antonio Conte koji ga je izvadio cijelu scenu uopće nije ni primijetio.

- Lautaro je igrao za momčad kao i uvijek. Imam dobar odnos s njim, ona stativa u Ligi Prvaka se i dalje trese. Rečeno mi je o ispadu, ali to nije ništa protiv mene. Ili je bio ljut zbog svog nastupa, ili na nekog od suigrača. Kako bilo da bilo, svi su oni profesionalci i poslije utakmice veći prijatelj nego što su bili prije. - izjavio je poslije pobjede Antonio Conte.

Za frustriranog Lautara koji je dobro ušao u sezonu je ovo bila već treća uzastopna utakmica bez pogotka, dok ih njegov kolega u vrhu napada Romelu Lukaku ima čak četiri u posljednje tri utakmice. Dok vjerojatno dobar dio frustracije dolazi od te činjenica da bi i drugu sezonu za redom mogao ostati u sjeni sjajnog Lukakua, La Gazzetta dello Sport je prenijela kako je Martinez bio vidno frustriran od samoga početka, čak se i porječkao s Eriksenom i rivalom Lukakuom u prvome dijelu. Također se naljutio i na mladog stopera Alessandra Bastonija koji mu nije dodao u izglednoj prilici.

image
MARCO BERTORELLO

- Romelu je drukčiji igrač od prije godinu dana. Uvijek sam govorio da je nebrušeni dijamant s kojim želim raditi. Radi na sebi i vidi se napredak u primanju lopte, kretanjima, svemu. - rekao je o svom belgijskom miljeniku Conte.
Usporedbe radi, Lukaku u prvih šest nastupa sezone ima sedam pogodaka, a Lautaro tri.

Pobjeda od 2:0 već je peta uzastopna pobjeda Intera protiv Genove bez ijednog primljenog pogotka. Marko Pjaca i Milan Badelj su započeli susret za domaćine, a Ivan Perišić i Marcelo Brozović za goste.

Novu priliku za dokazivanje Lautaro će imati već sutra protiv Šahtara u Ligi Prvaka. U Serie A, Inter nakon pet kola ima deset bodova. Jedini poraz zadao im je gradski rival i vodeća momčad prvenstva, Milana.

Linker
18. travanj 2024 21:37