SPROVOD U SPLITU

Težak gubitak za Gorana Bregovića: Iznenada mu je preminula mlađa sestra, samo šuti i plače...

‘Ne znam kako će prebroditi gubitak jer depresija sve više uzima maha. Dobio je i antidepresive koje pije kako bi se oporavio‘
Goran Bregović
 Goran Sebelic/Cropix

Goranu Bregoviću (70) prije desetak dana preminula je mlađa sestra zbog čega je glazbenik pao u depresiju te samo šuti i plače, pišu srpski mediji.

Dajana Bregović-Marić preminula je iznenada u 61. godini u Splitu, a ovaj gubitak posebno je teško pao Goranu.

- Goran je bio izuzetno vezan za mlađu sestru. Iako nisu živjeli zajedno jer su Goranovi roditelji bili razvedeni, pa je sestra bila s ocem u Splitu, a on kod majke u Sarajevu, on je često boravio ljeti kod sestre i jako ju je volio. Zato ga je njena iznenadna smrt mnogo pogodila - kazao je izvor za Kurir.

- Ne znam kako će prebroditi gubitak jer depresija sve više uzima maha. Dobio je i antidepresive koje pije kako bi se oporavio, pa se njegovi najbliži nadaju da će mu vremenom biti lakše. Šta će, život ide dalje iako je gubitak zaista težak - dodao je izvor.

Obavijest o smrti Goranove sestre objavljena je u osmrtnicama u Slobodnoj Dalmaciji, a tamo piše da je tihi sprovod obavljen u krugu uže obitelji.

Dajana i Goran imaju još jednog brata, Predraga, a ona je jednom svom sinu dala prezime Bregović zbog toga što njezina braća nisu imala muških potomaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:42