rasmus lauritsen
 SCREENSHOT: YOUTUBE
DAN ODLUKE

Dinamo sve dogovorio s novim pojačanjem vrijednim više od milijun eura: ‘Ili će doći danas ili - nikad!‘

Problem je nastao s njegovim aktualnim klubom. Modri ipak ne žele platiti previsoku odštetu...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. rujan 2020. 07:59

Pisali smo već da je Danac Rasmus Lauritsen (24), stoper švedskog Norrköpinga, na meti Dinama. Šturi podaci o njemu govore da je igrao u Midtjyillandu, Skiveu i Vejleu, prije nego je iz Danske preselio u Švedsku. Cijena na Transfermarktu iznosi 1,2 milijuna eura, a ugovor s Norrköpingom mu traje do zime 2021.

Međutim, jučer smo saznali da se ne radi samo o zainteresiranosti Dinama, nego da je maksimirski klub s igračem dogovorio - sve! Dakle, da se pitaju Dinamo i Lauritsen, Danac bi već bio u Zagrebu na liječničkom pregledu. Međutim, nešto se pita i Norrköping. Radi se, naravno, o odšteti koju traži švedski klub.

View this post on Instagram

⚽️?

A post shared by Rasmus Steensbæk Lauritsen (@rslauritsen) on

Iz Maksimira stiže vijest da će posao oko dovođenja Lauritsena biti zgotovljen danas ili se uopće neće zgotoviti! Doduše, nismo uspjeli saznati koliko Šveđani traže za Lauritsena niti koliko je Dinamo spreman platiti, ali u plavom klubu sigurno neće pristati na odštetu koja bi bila previsoka.

View this post on Instagram

WHAT A DAY?#thatsthewaywelikeit

A post shared by Rasmus Steensbæk Lauritsen (@rslauritsen) on

Ni dosad u potjeri za stoperima maksimirski klub se nije dao ucjenjivati, pa neće niti ovoga puta. Neki signali ipak govore da bi Lauritsen mogao danas postati novi stoper Dinama. Prije tjedan dana Lauritsen je igrao u sudaru Norrköping - Malmö (1:1) i bio je asistent za pogodak. Bila mu je to peta asistencija u sezoni.

Linker
18. travanj 2024 23:36