Emilio Andreoli/Getty Images
SAMO ZA SN

‘Evo što se zapravo događalo u bolnici! Marcelo je bio strašno zabrinut da mu prijatelj ne iskrvari...‘

Menadžer Marcela Brozovića otkriva svoju verziju priče o incidentu: ‘Marcelo nije bio pripit!‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 31. srpanj 2020. 18:34

Talijanska državna izvještajna agencija ANSA javila je o "nemirnoj noći Hrvata Brozovića koji je divljao na odjelu hitne pomoći u bolnici“, špekulirajući da je ponovno bio u alkoholiziranom stanju i povezujući to s nedavnim slučajem kad je prošao kroz crveno i napuhao 0,6 promila te ostao bez vozačke dozvole šest mjeseci.

No, Brozović, koji je očito došao na loš glas i ne bi čudilo da ga to potakne na promjenu kluba, ovaj put nije bio pripit kako mu se imputira. Što se dogodilo u milanskoj bolnici ispričao nam je njegov menadžer Miroslav Bičanić...

- Vidi se sada da Marcelu šteti nedavni događaj jer u protivnom, uvjeren sam, ovo što se zbilo u bolnici ne bi dobilo tako negativan publicitet. Brozović je samo bio silno zabrinut za prijatelja da ne iskrvari i to je cijela istina - kazao nam je Bičanić te pojasnio:

- Radi se o Hrvatu koji već 35 godina živi u Milanu, Brozovićem prijatelju, koji je bio kod njega doma. Dok su se opuštali na bazenu čovjek se poskliznuo na kamenu i zadobio posjekotinu na nozi. Došlo je do obilnog krvarenja. Kako Marcelo nema dozvolu, nije ga smio sam odvesti na hitnu nego je zvao taksi. Taksist je inzistirao da i Marcelo ide s prijateljem, tako da su zajedno stigli u bolnicu. Međutim, uslijed koronavirusa u Milanu imaju pravila kod prijama pacijenata koji su označeni bojama. Crvenu dobiju oni koji imaju koronu i tako dalje… Marcelov prijatelj stavljen je u zadnju kategoriju, među slučajeve koji mogu pričekati. No, budući da je krvarenje bilo vrlo jako, uplašili su se da ne iskrvari i zato je Marcelo traži doktora da ga primi istoga časa.

No, liječnik je nazvao policiju. Zašto? Je li mu rekao "znate li vi tko sam ja"?

- Marcelo je bio malo verbalno agresivniji, nešto je temperamentnije inzistirao, vjerojatno je mislio da će mu pritom njegovo ime pomoći, a doktor nije prihvatio takav način komunikacije. Dobro je znao tko je Brozović, možda je liječnik milanista - uz smijeh će Bičanić.

- Bitno je da Brozović nije bio ni najmanje pod utjecajem alkohola, da se nije dogodio nikakav veliki incident i da je to napuhan slučaj. Kao što bi vjerojatno mnogi, htio je da mu prijatelj što prije bude zbrinut i ništa dalje od toga nije se dogodilo. Jest da je pritom malo podigao ton, međutim, više bih sve to skupa pripisao odjecima nedavnog događaja, nego što je aktualni zavrijedio medijsku pozornost.

Kako se sve rasplelo?

- Normalno. Marcelo se ispričao doktoru, objasnio da ga je zabrinulo jako krvarenje prijatelja koji je u konačnici primljen, ozljeda je sanirana, nije se radilo ni o čemu strašnom.

Je li bilo reakcija iz Intera?

- Nije. U petak su u podne bili u karanteni, u subotu igraju s Atalantom u Bergamu, do mene nije došla ništa iz kluba - konstatirao je Bičanić.

Eto, Brozović završava natjecateljski dobru sezonu, sad su ga mediji uzeli 'na zub' što se tiče zbivanja izvan terena i budući da postoje opcije za transfer, bit će zanimljivo vidjeti rasplet događaja tijekom ljeta. On je 'kuler', neće ga to otjerati iz Intera, ali moglo bi pomoći da ozbiljno razmisli o transferu!

image
Miroslav Bičanić u društvu Darija Šimića na jednom događaju prije četiri godine
DAMIR KRAJAČ/CROPIX

Linker
16. travanj 2024 03:04