Uri Geller
 SCREENSHOT: TWITTER
KONTROVERZNI VIDOVNJAK

Evo tko je ‘smjestio‘ Srbiji! Desetljećima je zbunjivao svijet, i sad se javi u prijenosu uživo!?

‘Promašit će penal, neće zabiti. Vjerujem u svoje moći. Neću pomaknuti loptu, ali promašit će‘
Piše: SNObjavljeno: 13. studeni 2020. 11:39

Kontroverzni vidovnjak, iluzionist, mađioničar..., Uri Geller, koji je desetljećima zbunjivao svijet video demonstracijama svojih navodno posebnih mentalnih sposobnosti, objavio je sinoć i jedno sportsko 'proročanstvo'.

Izraelac s britanskom putovnicom predvidio je, naime, u prijenosu uživo (a možda je i snimka) da će Srbija u dramatičnoj večeri u Beogradu promašiti svoj posljednji jedanaesterac i propustiti se kvalificirati na Europsko nogometno prvenstvo, a video objavio na svom Twitter profilu.

Uri je uoči izvođenje posljednjeg penala Aleksandra Mitrovića rekao da vjeruje u svoje posebne moći, ali kako ih neće iskoristiti da 'pomakne loptu'.

"Promašit će penal, neće zabiti. Vjerujem u svoje moći. Neću pomaknuti loptu, ali promašit će", govori Uri na videu koji je potom i objavio.

I nakon što je škotski vratar David Marshall obranio udarac Mitroviću i nakon što je Škotska pobijedila Srbiju 5:4 na jedanaesterce, Geller je počeo vikati: "Da, da, da. Volim te Škotsko. Uspjeli smo."

Uri, koji danas živi u Škotskoj je već prije beogradske utakmice najavio da će navijati za Škotsku, dva desetljeća nakon što je, kako kaže, kriv za ispadanje Škotske od Engleske na Euru 1996.

Tada je, naime, tvrdio da je Gary McAllister promašio penal protiv Engleske zbog utjecaja njegovih misli.

Linker
19. travanj 2024 23:20