Dalma Maradona
 SVREENSHOT
TEŠKI TRENUCI

Foto: Poruka Maradonine kćerke koja slama i najtvrđa srca! Evo kako se Dalma oprostila od svog oca

‘Već mi nedostaješ tata! Izdržat ću ovdje, bez onog dijela srca koji si odnio sa sobom!‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. studeni 2020. 18:14

Dalma Maradona, kćer legendarnog Diega koji je preminuo u srijedu, oglasila se putem društvenih mreža obzirom da je njezin otac sahranjen sa svojim roditeljima u Buenos Airesu.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena umro je u srijedu u 60. godini od zatajenja srca nakon što se u kući u predgrađu Buenos Airesa oporavljao od operacije glave.

- Uvijek sam se bojala svoje smrti, ali sada ne. Znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo vidjeti i zagrliti! Već mi nedostaješ tata! Izdržat ću ovdje, bez onog dijela srca koji si odnio sa sobom!

Cijeli život ću te voljeti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu! Uništena sam, ali izdržat ću! Pričekaj me tamo. Kad te ponovno vidim, ponovo ćemo pjevati zajedno vičući, ti zapravo pjevaš lijepo, dok ja vrištim! Volim te tata!

Cijeli život ću te voljeti i braniti! A kad unuka poželi nazvati video pozivom, umrijet ću, ali budi uvjeren da ću joj točno reći tko si bio, tko si i tko ćeš zauvijek biti. Možda te već voli...

Sastavljam svoje dijelove i ne mogu zamisliti kako će mi biti život bez tebe ... ne mogu ... Ali evo me s najboljim mužem na svijetu i kćerkom koja će me prisiliti da napredujem. Život je kratak, pa se vidimo uskoro. Donosim tratinčice da ukrasiš svoje igrače čarape i molim te, pogledaj me ponovo s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji! Volim te beskrajno!

Linker
19. travanj 2024 15:19