MIKE HEWITT Afp
ZANIMLJIVA ZANIMACIJA

Gareth Bale iznenadio mnoge neobičnim priznanjem o izvanzemaljcima: ‘Dokazi su svugdje...‘

Gareth Bale je kao kapetan odveo Wales u osminu finala Europskog prvenstva
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. lipanj 2021. 11:13

Napadač Real Madrida koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Tottenhamu za reprezentaciju nastupa s posebnim žarom, a ovih je dana otkrio i jednu zanimljivost.

Zna se da mu je omiljeni hobi igranje golfa, ali ima ovaj 31-godišnji Velšanin i drugih zanimacija izvan nogometnog svijeta. Primjerice, izvanzemaljci!

Odgovarajući na pitanja gledatelja Sky Sportsa, Bale je mnoge iznenadio priznanjem da je veoma zainteresiran za tu tematiku, te da je pogledao velik broj dokumentaraca o 'alienima'.

image
ALBERTO LINGRIA Afp

- Dokazi su svugdje. Ljudi trebaju istraživati. Pratim to već godinama i očito ima i dosta lažnih priča. Međutim, mislim da je američka vlada nedavno objavila par slika, par video zapisa neidentificiranih letećih objekata. Sve je online – rekao je Bale.

Uvjeren je da izvanzemaljaci postoje.
- Pratim puno toga na Netflixu i drugdje. Zanimljivo je. Dosta sam u tome i to je razlog što vjerujem u njihovo postojanje. Ne mogu sva ta viđenja biti lažna – uvjeren je Bale.

Dodao je kako svog suigrača iz Spursa Harryja Kanea nije uspio uvjeriti u postojanje izvanzemaljaca, ali je zato velik interes za tu temu pokazao branič Joe Rodon, član Spursa i Baleov suigrač u reprezentaciji.

Ranije ovog mjeseca branič Rome Chris Smalling i njegova supruga tvrdili su kako su vidjeli NLO dok su bili na godišnjem odmoru na Jamajci...

Linker
22. travanj 2024 10:09