LEON KUEGELER
ŠTO JE OVO?

Haaland se javio fanovima s terapije, navijači su ostali šokirani: ‘Ovo nije normalno‘

Poručio je svojim pratiteljima da se ne brinu i da će se brzo vratiti starim navikama
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2020. 17:36

Erling Haaland ozlijedio je bedreni mišić i neće ga biti na nogometnim terenima nešto dulje od mjesec dana. Trebao bi se vratiti početkom sljedeće godine, taman kada prođe standardna božićno-novogodišnja stanka u Bundesligi koja traje do 2. siječnja.

Superefikasni norveški napadač propustit će nekoliko utakmica za svoju, dortmundsku Borussiju. Nije ga bilo u utakmici 5. kola Lige prvaka protiv Lazija u kojoj je njegov sastav i matematički osigurao potvrdu prolaska u sljedeći krug natjecanja. Propustit će zadnje kolo protiv Zenita, kao i bundesligaške susrete protiv Eintrachta iz Frankfurta, Stuttgarta, Werdera i Union Berlina.

Haaland se danas javio putem svog Instagram-profila. Poručio je svojim pratiteljima na toj popularnoj društvenoj mreži da ne brinu, te da će se brzo vratiti starim navikama, zabijanju golova. No, navijači su primijetili kakve mišiće ima mladi napadač...

- Nije normalno da igrač od 20 godina ima takve butine. On će biti kao Cristiano Ronaldo - napisao je u komentarima jedan od Halandovih fanova.

Erling Haaland je u siječnju iz redova RB Salzburga prešao u Borussiju Dortmund te u 32 utakmice u majici žuto-crnih upisao 33 gola i šest asistencija.

Linker
18. travanj 2024 20:21