NK Adelaide Croatia - ilustracija
 FACEBOOK/NK ADELAIDE CROATIA Facebook/nk Adelaide Croatia
RUŽAN INCIDENT U AUSTRALIJI

Hrvatskog nogometaša teško pretukli? ‘Sramotni napad! Udarali su ga u glavu dok je ležao...‘

Osim incidenta nogometaša, dogodio se i upad navijača na travnjak
Piše: SNObjavljeno: 24. veljača 2021. 23:40

Ozbiljan incident dogodio se u Australiji, a gdje je, na jednoj nogometnoj utakmici, nastradao igrač Adelaide Croatije i to u toj mjeri da je morala intervenirati policija.

"Tijekom utakmice SAASL Templin Cupa dogodio se vrlo ozbiljan incident, u koji su bili uključeni neki suparnički igrači i neki njihovi navijači. Policija je stigla na mjesto događaja. Posjedujemo tekstualne poruke, mailove i izjave s društvenih mreža o tome", objavio je klub.

image
NK Adelaide Croatia - ilustracija
FACEBOOK/NK ADELAIDE CROATIA Facebook/nk Adelaide Croatia

Naime, igrača Adelaide Croatije u lice je udario igrač Ghana i nokautirao ga. Nakon toga navodno su navijači protivničke momčadi utrčali u teren i nastavili ga udarati u glavu dok je on ležao na travi.

Zbog velike tučnjave na terenu stigla je policija i više kola Hitne pomoći. Žrtva napada, nogometaš Adelaide Croatije, izišao je iz bolnice i oporavlja se kod kuće. Policija istražuje cijeli slučaj.

"Čestitamo svim našim igračima i navijačima na primjerenom ponašanju i pokušaju da smire agresivno, neprijateljsko ponašanje protivnika. Vjerujemo da će pravda pobijediti nakon ovog sramotnog napada", stoji, između ostalog u prioćenju kluba.

Linker
25. travanj 2024 16:42