Luke Chadwick
 AFP
UPLEO SE U LAŽI

Igrao za Man Utd, ali cure ga nisu htjele: ‘Vrijeđali su me, bio sam tako ružan. Onda sam se dosjetio...‘

‘Govorili su da sam ružan i da su mi zubi izbačeni prema naprijed, teško je kada vam se svi smiju‘
Piše: SNObjavljeno: 09. svibanj 2021. 17:35

Manchester United jedan je od najpopularnijih klubova svijeta, a vrlo vjerojatno je većina nogometaša sanjalo kako će jednog dana obući dres baš 'crvenih vragova'. Početkom ovog stoljeća dres kluba s Old Trafforda nosio je i Luke Chadwick, veznjak kojeg će se gotovo sigurno sjetiti oni najstrastveniji navijači velikana s Otoka.

Iako je igrao za veliki klub, Luke za razliku od svojih suigrača nije imao previše sreće s djevojkama, ali je ipak pronašao način kako da zavara svoje kolege iz momčadi.

- Kada sam stigao u Manchester bilo me je sramota što nemam djevojku te sam iz jednog školskog albuma izrezao sliku tamo najzgodnije cure i stavio je u novčanik kako bi je svima mogao pokazati u slučaju da netko pita - rekao je Chadwick, pa nastavio:

- Toliko sam se duboko uvukao u laž da sam u jednom trenutku čak i lažirao telefonske pozive sa svojom imaginarnom djevojkom.

Chadwick je vrlo često zbog svog izgleda bio meta podrugljivih i ružnih komenaara, a u jednoj su ga situaciji vrijeđali čak i novinari televizije BBC.

- Bilo je teško to slušati, osjećao sam se užasno. Govorili su da sam ružan i da su mi zubi izbačeni prema naprijed, teško je kada vam se svi smiju.

Ipak, kada je nogomet u pitanju, za tadašnjeg trenera Sir Alexa Fergusona bio je jedan od važnijih igrača.

- Učinio je sve da se osjećam važno. On je bio genijalac, kod njega je svaki trening bio poseban. Ali, morao si naporno raditi kako bi zaslužio svoje mjesto u momčadi. Da sam izgledao kao drugi bilo bi sve drugačije. Zbog izgleda nisam izlazio jer me je bilo sram i bila je to teška situacija. Bio sam tih, nisam previše pričao. Samo bih otišao na trening i vratio bih se u stan.

Chadwick je bio prvak Engleske s Manchester Unitedom dva puta, stigao je i do U21 reprezentacije, a također valja istaknuti kako je ovaj 40-godišnjak danas sretno oženjen.

Linker
24. travanj 2024 09:18