Manekenka Anđela Šimac navodno je 'kriva' za sve, jer je snimke objavila na Instagramu
 INSTAGRAM
MALO SE ‘ZAIGRAO‘

Manekenka raskrinkala nogometaša Dinama! Organizirao buran party usred pandemije, prijeti mu kazna

Na društvenim su se mrežama pojavile snimke toga slavlja, sadržajne kućne zabave...
Piše: Tomo Ničota, SNObjavljeno: 16. siječanj 2021. 16:39

Da ne bude sve idealno i mirno u Maksimiru pobrinuo se Lirim Kastrati. Mladi Kosovar napunio je u subotu 22 godine, a večer ranije rođendan je, navodno, burno proslavio.

Naime, na društvenim su se mrežama pojavile snimke toga slavlja (objavila ih je naša manekenka, inače Kastratijeva djevojka, u međuvremenu ih je obrisala s Instagrama), sadržajne kućne zabave, koje možda ne bi bile toliko sporne da ne živimo u vrijeme pandemije i strogih epidemioloških mjera, u kojemu nije baš sve dopušteno. Petak je, doduše, bio slobodan dan, ali već u utorak Dinamo igra važnu utakmicu, pa možda i u tome kontekstu ta zabava nije najbolja ideja.

image
BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix

Nakon brojnih upita na tu temu, Dinamo je poslao priopćenje o "slučaju Kastrati".

- Lirimu Kastratiju danas je (subota, nap.a.) rođendan te je sinoć u kući koju koristi, sa svojom djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći. Iako smatra kako nije napravio ništa loše, niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub. GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima - navodi Dinamo u priopćenju.

Čim se spominju odluke i pravilnici moguće je da će Kastrati zbog proslave morati platiti neku kaznu. Zanimljivo, utakmicu na Rujevici protiv Rijeke propustio je također jer ga je Zoran Mamić kaznio zbog kršenja discipline. Sad je opet prije utakmice s Rijekom tema Kastrati, morat će malo poraditi na svojem ponašanju.

Linker
15. travanj 2024 06:37