Sainz i Alves

 PROFIMEDIA
LJUBAV JE JAČA

Manekenka stigla u posjet Daniju Alvesu, zatvor napustila ozbiljnog lica: ‘Sada ga sigurno neću ostaviti‘

Joana Sanz viđena je kako ulazi u zatvor u pratnji prijatelja bivše zvijezde Barcelone
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 06. veljača 2023. 13:20

Dani Alves nalazi se u pritvoru od 20. siječnja nakon što je istražni sudac odredio preventivni pritvor bez jamčevine za nogometaša, optuženog za seksualni napad u noćnom klubu Sutton u Barceloni u zoru 30. prosinca prošle 2022. godine.

Jučer ga je u zatvoru napokon posjetila supruga Joana Sanz. Manekenka je viđena kako ulazi u zatvor u pratnji Bruna Brasila, prijatelja Danija Alvesa.

Na izlazu iz zatvora, nakon više od 50 minuta provedenih s nogometašem, Joana Sanz je poručila: " Neću ga ostaviti samog u najgorem trenutku njegova života."

Manekenka je potvrdila da razvod nije na stolu. Joana je izašla iz zatvora vrlo ozbiljnog lica i vrlo dirnuta. Novinari su je pitali kako je nakon susreta sa suprugom u zatvoru, na što je Joana Sanz odgovorila "jako sam dobro, hvala". O tome kako je vidjela Danija Alvesa u zatvoru, manekenka je novinarima uzvratila pitanje: "Što ti misliš?"

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA David Fisher/shutterstock Editorial/profimedia

Inače, "El Confidencial" objavio opširan članak u kojem razotkriva kompliciranu ekonomsku situaciju Brazilca u Španjolskoj, koja uključuje milijunske dugove u državnoj blagajni, pa čak i pljenidbu imovine. Alves je samo državi dužan više od 2,25 milijuna eura, a spominju se i brojni dugovi drugima, kao i brojne tužbe koje se zbog tih dugova pripremaju.

Linker
19. travanj 2024 09:06