ANDY BUCHANAN Afp
LOŠE VIJESTI ZA NJEGA

Modrić je oduševio sve, osim jednog čovjeka! Kada je vidio Lukinu predstavu sigurno mu nije bilo dobro

Iako mu je 35 na leđima, Luka Modrić je dokazao kako je i dalje na vrhunskoj razini
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2021. 07:07

Kako piše španjolska Marca, predstava Luke Modrića protiv Škotske u posljednjoj utakmici skupine D oduševila je sve one koji su usko povezani s Real Madridom, osim jednog čovjeka, a to je Martin Ødegaard.

Nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u londonskom Arsenalu, Norvežanin će se ovog ljeta ponovno priključiti momčadi Real Madrida koju je nedavno preuzeo talijanski stručnjak Carlo Ancelotti. Ødegaard se nada kako bi nadolazeće sezone mogao upisati nešto veću minutažu nego što je to do sada bio slučaj, ali kako prenosi Marca, planove bi mu mogao pokvariti hrvatski maestro.

image
JORGE GUERRERO Afp

Iako mu je 35 na leđima, Luka Modrić je dokazao kako je i dalje na vrhunskoj razini. Da je tome tako moglo se vidjeti u posljednoj utakmici protiv Škotske u kojoj su Vatreni izborili osminu finala.

Ødegaard će se za mjesto u momčadi morati boriti upravo protiv Modrića koji je svoju prvu utakmicu za Real nakon lockdowna odigrao još 14. srpnja prošle godine protiv Eibara. Od tada je maestro za Vatrene i Real odigrao ukupno 72 utakmice bez obzira na činjenicu da će za tri mjeseca napuniti 36 godina.

Linker
24. travanj 2024 03:56