Zagreb, 221014.Juzna tribina Dinamovog stadiona.Odlazak Dinamovih igraca na utakmicu Eurolige protiv Salzburga.Na fotografiji: Ognjen Vukojevic.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek /CROPIX / CROPIX
NA SLOBODI, ALI UZ MJERE OPREZA

MORA ISELITI IZ DOMA NA TUŠKANCA, NE SMIJE PRIĆI SUPRUZI! Najteži dani Ognjena Vukojevića nakon što je prijavljen za teške prijetnje

Piše: Hajdi Karakaš JakubinObjavljeno: 09. svibanj 2020. 15:32

Nakon što je Ognjen Vukojević, bivši nogometaš zagrebačkoj i kijevskog Dinama te nekadašnji hrvatski reprezentativac prenoćio u policijskim prostorijama, jutros je ispitan u prostorijama Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

Njega je u subotu nešto poslije ponoći kazneno prijavila 38-godišnja supruga za prijetnje smrću, a nakon što je dao iskaz u tužiteljstvu pušten je na slobodu, ali uz mjere opreza.

U svoj dom na Tuškancu gdje živi s obitelji, bivši reprezentativac ne smije ući, a supruzi se ne smije približiti na manje od 200 metara. Do kad će te mjere potrajati ovisi isključivo o obje strane kada i ako pronađu zajednički jezik, a krajnju riječ dati će sud nakon što odvjetnici stave prijedlog za obustavom mjera.

Hoće li po okončanju istrage protiv Vukojevića zbog izrečenih prijetnji pod utjecajem alkohola biti podignuta i optužnica, pokazat će vrijeme.

Linker
07. travanj 2024 02:04