Iker Casillas

 FRANCK FIFE Afp
AUTAN ILI HAKIRAN?

Na Casillasovom Twitteru osvanuo status: ‘Molim vas da me poštujete, ja sam gej‘

‘Vrijeme je da ispričamo našu priču‘, komentirao mu je slavni Carles Puyol
Piše: JL.Objavljeno: 09. listopad 2022. 15:00

Iker Casillas upravo je na svom Twitter profilu objavio poruku koja je sve njegove pratitelje ostavila bez riječi: "Nadam se da me poštujete: "Ja sam gay. #Sretna nedjelja."

Očekivano, mnogi su korisnici komentirali objavu, a drugi su se jako iznenadili, mnogi kažu da mu je račun mogao biti hakiran, a moglo bi se raditi i o običnoj šali bivšeg nogometaša koji u posljednje vrijeme mnogo raskalaši po društvenim mrežama .

Tweet je objavljen u 14.10 sati i već je dosegao 10.000 lajkova, a komentirao ga je i Carles Puyol.

"Vrijeme je da ispričamo našu priču, Iker."

Nedavno je pola Španjolske uvjereno kako je on novi dečko - Shakire. Znate da je popularna pjevačica prije nekoliko mjeseci imala dosta buran razvod s Gerardom Piquéom, nekadašnjim velikim suparnikom Casillasa iz Barcelone, ali i njegovim dugogodišnjim suigračem iz reprezentacije.

Uglavnom, legendarni Casillas se nakon silnih glasina morao oglasiti na Instagramu kako bi demantirao da je u vezi sa slavnom kolumbijskom pjevačicom. Bio je Iker u svom demantiju vrlo kratak, ali i vrlo jasan, poručio je svima: "Tocate las narices... Tocate las narices...". Španjolski izraz kojeg u slobodnom prijevodu možemo napisati kao "J....e se".

Prethodnih mjeseci čak se pisalo da je legendarni golman sada u vezi s Marijom José Camacho, udovicom bivšeg golmana Barcelone Francesa Arnaua koji je u svibnju prošle godine počinio samoubojstvo u 46. godini.

Linker
17. travanj 2024 18:39