Ivica Puljak i Bojan Ivošević

 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
RAZLIČIT ODNOS

Na derbi iz Splita stigli gradonačelnik i oba zamjenika. ZG vlast? Na stadionu nije bilo baš nikog...

Kad nema Tomaševića, nema niti ostalih, valjda tako mora biti. Kad ne ide šef, ne idu ni ‘igrači‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. prosinac 2021. 17:54

U nedjelju smo mogli vidjeti kako gradske vlasti gledaju na svoje klubove. Iz Splita su na Maksimir stigli svi važni ljudi Splita. U maksimirskoj loži bio je gradonačelnik Splita Ivica Puljak, te njegovi zamjenici Antonijo Kuzmanić i Bojan Ivošević. Dakle, splitska politička vlast itekako živi za svoj Hajduk, prate svoje Bile na utakmicama, nije im teško doći iz Splita. Čestitke gradonačelniku i njegovim zamjenicima..

Zagrebačka vlast? Nije bilo gradonačelnika Tomislava Tomaševića, on očito ne mari za Dinamo i za nogomet. Samim time i za najveći hrvatski derbi. Ali ne samo da nije bilo prvog čovjeka metropole, na Maksimiru se nije pojavio nitko uz gradske vlasti!? Baš nitko... Kad nema Tomaševića, nema niti ostalih, valjda to tako mora biti. Kad ne ide šef, ne idu niti njegovi 'igrači'. Ipak, došao je član uprave zagrebačkog Holdinga Boris Sesar.

Na stadionu je bio i bivši trener Dinama Damir Krznar. To je bilo očekivano, Krznar je vojnik kluba, naravno da nije želio propusiti veliki derbi. Uostalom, on se s Dinamom rastao u prijateljskim odnosima, nije bilo nikakve zle krvi. Konačno, nakon što je otišao s klupe razgovarao je s Željkom Kopićem, s kojim je i prijatelj.

Linker
19. travanj 2024 15:21