DRUGAČIJA VERZIJA

Nakon velike priče reagirali i Rimac automobili! Evo što je prava istina o najbržim kopačkama na svijetu

Ne radi se o kopiranju tehnologije, niti je riječ o nekom zajedničkom projektu...
Piše: Predrag Žukina/JLObjavljeno: 14. listopad 2020. 13:29

"Mate Rimac i Puma dizajnirali najbrže kopačke na svijetu", informacija tog sadržaja preplavila je medijski prostor u Hrvatskoj, no ta je informacija samo djelomično točna.

- Mate Rimac i Rimac automobili nisu sudjelovali u dizajnu i kreiranju 'Ultra SL kopačke', koju je premijerno u srijedu na Maksimiru nosio Antoine Griezmann, kako su to prenijeli mediji. Kompletan posao Puma je napravila sama, oni su u našoj tvrtki samo pronašli 'inspiraciju', njihov je dizajn, njihova je cijela 'filozofija'. Iz Pume su nas kontaktirali kako to i treba biti, nisu od nas 'posudili' tehnologiju ili bilo što drugo. Što se naše tvrtke tiče, mi od toga ne želimo raditi neku pompu i napuhavati veliku priču - prenijela je Marta Longin, "head of Marketing and Communications" u Rimac automobilima.

Ne radi se, dakle, o kopiranju tehnologije, niti je riječ o nekom zajedničkom projektu. Riječ je, očito je, o "PR-u" Pume i o marketinškoj "simbiozi" dviju velikih tvrtki.

Rimac automobili su tvrtka s vizijom stvaranja najboljih sportskih automobila za 21. stoljeće, Puma tako nešto pokušava razvojem i inovacijom na planu proizvodnje sportske obuće ispred svog vremena...

Linker
23. travanj 2024 17:43