Martin Ojeda (lijevo)

 JUAN MABROMATA Afp
NOVI PREOKRET?

Osvanula zanimljiva priča oko velike želje Maksimira: ‘Sve više stišće klub, inzistira na odlasku u Dinamo‘

Događa li se nešto novo, je li moguće da će Argentinac na koncu ipak doći u Maksimir?
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. siječanj 2022. 14:30

Često se znamo služiti internetskom stranicom Transfermarkt. Ponekad se na toj stranici zaista mogu naći podosta točni podaci o cijenama igrača, a i o budućim transferima koji su gurnuti u rubriku "glasine". Zanimljiva se priča događa oko Martina Ojede.

Prije otprilike dva tjedna na Transfermarktu je bilo naznačeno da Ojeda dolazi u Dinamo - 99 posto! Međutim, onda su počele stizati informacije iz Argentine da mu njegov Godoy Cruz stopira dolazak u Dinamo, da ne želi staviti potpis na ugovor. Transfermarkt je odmah reagirao i dolazak Godoya u Dinamo označio je sa - 64 posto. Onda se polako taj postotak opet počeo penjati, počelo je sa 70 posto, pa 84, pa 94 posto... Jučer je opet osvanulo da je dolazak Ojede u Dinamo moguć - 99 posto! Događa li se nešto novo, je li moguće da će Argentinac na koncu ipak doći u Maksimir iako je izgledalo da je sve propalo?

Informacije iz Argentine govore da Ojeda sve više i više stišće predsjednika kluba, da jednostavno inzistira na odlasku u Dinamo. I dalje mu ne pada napamet trenirati. Pojavila se nedavno vijest u tamošnjim lokalnim medijima da je dobio koronu, ali jučer je stigla nova, da ipak nema koronu, nego je samo bio u izolaciji jer je bio kontakt zaražene osobe. U plavom klubu nemaju nekih novih informacija iz Godoy Cruza, ali istina jest da Ojeda još nije definitivno prekrižen, makar sa svakim danom koji prolazi dolazak Argentinca postaje sve upitniji. Jer, eto, ako i dođe, neće proći pripreme, ne trenira niti u Argentini, trebala bi mu prilagodba ako bi stigao u plavi dom, pitanje jest bi li bio od velike koristi na proljeće...

No, kako su jučer stajale stvari, dolazak Ojede u Dinamo još uvijek je moguć. Očito to misle i na Transfermarktu...

Linker
18. travanj 2024 21:33