ALESSIO MORGESE
AUTOGOL ŠKARICAMA!

Otkriveno koliko je promila imao Brozović, najviše ga muči kad će mu vratiti 300.000 eura vrijedni auto

Opet se osramotio na ulici, to mu nije prvi takav prekršaj, u njegovom Interu su poprilično ljuti!
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. srpanj 2020. 17:33

Marcelo Brozović zabio si je "autogol škaricama" i osvojio naslovnice talijanskih portala. Brozović, koji to nikad nije napravio na nogometnom terenu, ponovno se osramotio na gradskim ulicama.

U jutarnjim satima subote prošao je kroz crveno u milanskom kvartu poznatom po noćnim klubovima, policija je krenula za njim, stao je, nije bježao, ali tu su počele po njega loše vijesti. Napuhao je 0,6 promila alkohola u krvi, tvrde ljudi iz njegova kruga, i zbog dva vezana prekršaja ostao bez vozačke dozvole na šest mjeseci. Ujedno su mu privremeno oduzeli i automobil, terenac Rolls Roys Cullinan vrijedan oko 300.000 eura. Razlog su njemačke tablice, nabavio ga je preko firme na leasing.

Nakon tri godine tesanja imidža profesionalca koji spada u krug ponajboljih veznjaka u Europi i tvrdnji da se ženidbom i očinstvom smirio te prebolio mladenačke hirove, Marcelo je puno toga bacio u vodu i ponovno osvanuo u neželjenim medijskim rubrikama. Već u nedjelju razgovarao je s ljudima iz Intera, čujemo da su bili poprilično ljuti, ali i on, njega je mučilo kad će auto dobiti natrag…

image
ALESSIO MORGESE

Zbog ozljede lista neko vrijeme nije igrao, no vratio se nedovoljno zaliječen i nastupio dvaput, tako i u četvrtak u Veroni 70 minuta. Supruga je s djecom otišla u Hrvatsku, a u posjet su mu stigli kum i dvojica prijatelje iz Velike Gorice. Izveo ih je van, zabavljali se, popili, jedan od prijatelja nudio je da će voziti, ali Marcelo mu nije dao upravljač u ruke. Ponovno je na svjetlo dana izvukao stare priča o svojoj naravi, a mogao je uzeti taksi, angažirati privatnog vozača koji bi bio samo njima na raspolaganju, što god je htio...

Podsjetio je na događaje iz Velike Gorice, primjerice za Božić 2016. godine kad ga je zaustavio policajac koji je vozio iza njega nakon što je na dva semafora prošao kroz crveno bez namjere zaustavljanja i napuhao 0,87 primila. U tom je času već bio lišen vozačke dozvole jer izgubio ju je dva mjeseca ranije. Tada su mediji pisali da mu je "slava udarila u glavu“, kako objasniti novo bahaćenje na crveno? U Hrvatskoj je prekršaj platio sedam tisuća kuna, u Italiji je zacijelo biti više.

image
EMILIO ANDREOLI

Dogodilo se baš u trenutku kad s Interom pregovara o novom poboljšanom ugovoru. Sad umjesto o ciframa koje će inkasirati s klupskim čelnicima prvo mora razglabati o maliganima. No, ipak su sve to nevolje u raju kad se zna koliko bogato živi, primjerice u Milanu je vlasnik penthousea od 600 kvadrata nedaleko San Sira. I da će na kraju Interu biti u interesu da ga ne izgubi. Premda to ne znači da ga neće kazniti zbog incidenta na cesti.

Marcelo je trenutačno u fazi u kojoj može otići ako se pojavi klub koji će iskrcati 60 milijuna eura, koliko je zaštitna klauzula. To vrijedi do 15. srpnja i prilično je jasno da se neće realizirati. Po aktualnom ugovoru s Interom godišnja mu je plaća 4,5 milijuna eura, a po igračkom rejtingu doista i zaslužuje više. U usporedbi s ugovorima drugih nogometaša. Samo da se mušice u glavi probude što rjeđe. Ako je ikako moguće. Više nije ni tako mlad, u studenom će napuniti 28 godina.

Linker
17. travanj 2024 19:37