Ante Majstorović protiv Mislava Oršića
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
DOBRI POSLOVI

Ove zime Dinamo će na dvojici igrača koji nikad nisu igrali u Maksimiru zaraditi milijun i pol eura!?

Transfer Osijekovog prvotimca, koji odlazi u Kinu, maksimirskoj će blagajni donijeti pozamašan iznos
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. siječanj 2021. 14:45

Ante Majstorović, stoper Osijeka, kao što smo pisali, ubuduće će nositi dres kineskog Šangaja, na čijoj je klupi Ivan Leko. U doba korone malo dulje traje administracija, ne ide sve preko noći, ali transfer je dogovoren i Majstorović će hrvatsku ligu zamijeniti kineskom.

Zanimljivo, za transfer Majstorovića navijali su i u - Dinamu! Naime, Majstorović je u Osijek došao iz Lokomotive, kao Dinamov igrač, uz 20 posto budućeg transfera Modrima. Tako bi, okvirno, u Maksimir od tog transfera trebalo sjesti oko 500 tisuća eura! Ako znamo da ga je Dinamo prodao Osijeku za 400 tisuća eura, ispada da su u Maksimiru napravili financijski dobar posao, s obzirom da Majstorović nikad nije zaigrao u modrom dresu.

Sad, drugo je pitanje, na koje nećemo saznati odgovor, je li Majstorović, koji je nedvojbeno kvalitetan branič, trebao dobiti šansu u Maksimiru i bi li tada korist od njegovih igara i transfera bila i veća nego sad. No, ispalo je ovako, a u zbroju ove zime, dvojica igrača koji nisu upisali ni minutu za Dinamo, Fran Karačić i Ante Majstorović, donijet će u maksimirsku blagajnu oko milijun i pol eura.

Linker
17. travanj 2024 07:36