CHRISTOF STACHE Afp
LAKO JE TAKO

Pakleni plan PSG-a! Napusti li Mbappe Pariz, na Park prinčeva stiže možda i najveća nogometna zvijezda

Mladi francuz najviše se spominje u kontekstu odlaska u redove Real Madrida
Piše: SNObjavljeno: 10. travanj 2021. 12:05

Ako je za vjerovati talijanskom Tuttosportu, PSG namjerava svog najboljeg nogometaša, Kyliana Mbappea uskoro zamijeniti Cristianom Ronaldom ukoliko dođe do transfera mladog Francuza u Real Madrid.

Da u čitavoj priči ipak ima nečega dao je nalsutili i trener 'kraljevskog kluba' Zinedine Zidane koji na press konfereniji uoči velikog El Clasica nije odbacio mogućnost eventualnog transfera.

- Dobro se poznajemo, ali on još uvijek nije moj nogometaš i ne mogu previše pričati o njemju. Ali, vidjet ćemo u budućnosti kakve su njegove želje.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Valja istaknuti kako Mbappe još uvijek nije produžio ugovor s Parižanima koji mu ističe u lipnju 2022. godine, a kako prenose pojedini talijanski mediji ukoliko ode, na njegovo bi mjesto mogao stići Cristiano Ronaldo.

Portugalac se nalazi u sličnoj situaciji kao i Mbappe obzirom da mu je također ostala još godina dana ugovora s Juventusom koji mu prema svemu sudeći neće ponuditi produženje suradnje.

U nekim kombinacijama Ronaldo bi mogao doći kao dio razmjene s Maurom Icardijem, ali ostaje za vidjeti kako će se čitava priča rasplesti.

Linker
25. travanj 2024 19:03