David Villa
 FRANCK FIFE/AFP
Pod povećalom

‘Pipkao me svakog je**nog dana, šefovima je to bila komedija‘ Teške optužbe na račun legendarnog napadača

Najbolji strijelac ‘Furije‘ svih vremena našao se na meti optužbe za seksualno uznemiravanje
Piše: SNObjavljeno: 24. srpanj 2020. 08:29

David Villa, bivši napadač Valencije, Barcelone, Atletico Madrida i španjolske nogometne reprezentacije, našao se pod optužbom za seksualno uznemiravanje.

Naime, takve je optužbe na njegov račun iznijela jedna anonimna zaposlenica FC New York Cityja, kluba u kojem je ovaj 38-godišnji Španjolac igrao između 2014. i 2018. godine nakon odlaska iz Madrida.

"David Villa me dirao svakog je**nog dana, a mojim šefovima je to bio materijal za komediju", napisala je žena na Twitteru koja se predstavlja kao Skyler B.

Dakako, na Villin odgovor nije trebalo dugo čekati.

"Ovakve optužbe su potpuno neistinite i odlučno ih negiram. Shvatio sam da je riječ o zaposlenici koja je napustila klub krajem 2019. godine, godinu nakon mene, a ništa na ovu temu od nikoga nisam čuo sve do sada. Naravno da ću u potpunosti surađivati s klubom budući su optužbe upućene i na njihovu adresu. Ponavljam optužbe su potpuno lažne", poručio je između ostaloga Villa u svom odgovoru.

image
David Villa
ALBERTO PIZZOLI/AFP

Villa je profesionalnu karijeru okončao ove godine u dresu Vissel Kobea, te je najbolji strijelac u povijesti španjolske reprezentacije s 59 golova u 98 nastupa.

Linker
18. travanj 2024 17:59