Rafael Van Der Vaart
 INSTAGRAM SCREENSHOT
NEMILI INCIDENT

Pretukao suprugu, pa propao kao igrač! Zvijezdi Reala jedna je noć promijenila život: ‘Bio sam idiot...‘

Nizozemac je u novogodišnjoj noći izgubio kontrolu, otada je njegova karijera krenula nizbrdo.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2021. 21:15

Nekad je bio ikona europskog nogometa, a danas je 38-godišnji Rafael Van Der Vaart samo - bivši nogometaš. Dobro, ima i ulogu pomoćnog trenera u danskom prvoligašu Esbjergu, gdje igra njegova aktualna supruga Estevana Polman, inače poznata rukometašica... Ali, ono što ga je koštalo prekida prave nogometne karijere ima veze s njegovom prvom ženom, Sylvie Meis.

Van Der Vaart je iz tada vrlo jakog Ajaxa prešao u HSV, a onda je igrao i za madridski Real, kao i za Tottenham. Kroz čitavo vrijeme planetarno popularne karijere spomenuta Sylvie ga je pratila po svijetu, a za vrijeme jedne teške ozljede iz koje se vratio u siječnju 2013. godine, napravio je i jednu, ispostavit će se, najveću pogrešku karijere.

Budući da su Rafael i Sylvie do tada odavali dojam sretno zaljubljenog para, u javnosti je na dan Nove godine 2013. zavladao potpuni šok kada je izbila vijest da je Van Der Vaart pretukao svoju suprugu. U novogodišnjoj noći Van Der Vaart je, očito čitajući poruke bivše supruge naišao na prepisku između nje i pilota jedne svjetske aviokompanije. Tada je, očito, izgubio kontrolu.

Iako je par dana kasnije par potvrdio da se razišao, a onda i Van Der Vaart stao pred kamere priznavši da je bio idiot i da žali zbog svega, njegova je nogometna karijera krenula u strmoglavi pad. Iako je u HSV-u ostao do ljeta 2015. godine, ni izbliza to nije bio onaj isti Van Der Vaart koji je za Nizozemsku upisao 109 nastupa i bio jedan od predvodnika tog kluba.

Kratko je potom igrao i za španjolski Betis, a onda je odlučio pratiti ranije spomenutu Estevanu Polman pa igrati za Midtyjlland i Esbjerg, iste klubove koje je ona predstavljala u ženskom rukometu.

Linker
19. travanj 2024 23:55