Benjamin Mendy je optužen za više slučaja silovanja

 LINDSEY PARNABY Afp
ČEGA GA TEŠKA KAZNA

Procurili gnjusni detalji višestrukog silovanja od strane zvijezde Cityja: ‘Pretvorio je sve u seksualnu igru!‘

Francuski nogometaš prošle je godine optužen za silovanje i seksualni napad na 13 žena.
Piše: SNObjavljeno: 15. kolovoz 2022. 17:19

U kolovozu prošle godine francuski je nogometaš Benjamin Mendy optužen za višestruke slučajeve silovanja i seksualnog napada, a danas su na sudu iznijeti detalji napada dijela od 13 žena koje su optužile Mendyja i njegovog partnera Louisa Sahu Matturriea.

Tako je rečeno kako je Mendy svoje žrtve silovao u zaključanim ‘sobama panike‘ u njegovoj vili u Manchesteru. Žrtve su rekle kako su vjerovale da iz te sobe ne postoji mogućnost bijega, a tada je nogometaš stupio u akciju i napao ih.

Poznat je i način na koji je Mendy dolazio do svojih žrtvi. Obično je to bilo u noćnim klubovima u Manchesteru, gdje je Francuz igrao za City, a pomagao mu je Saha. On je uglavnom prilazio ženama te ih uputio na Mendyja.

"On je u to vrijeme bio relativno slavan. Imao je ugovor s Manchester Cityjem, a s reprezentacijom Francuske je osvojio Svjetsko prvenstvo. U ovom vremenu slava donosi pažnju drugih, slava donosi novac i zbog toga je uspijevao od drugih dobiti što je želio"; rekao je tužitelj Timothy Cray na suđenju.

Mendy i Saha su optuženi da su iskoristili 13 žena s jednom jedinom mišlju.

"U njihovim glavama, razlog dovođenja žena u Mendyjevu vilu je bio jedino i isključivo da ih iskoriste za seks", rekao je Cray.

Pet od ovih 13 žena je optužilo Mendyja za silovanje, njih 6 je optužilo Sahu, a dvije su optužile obojicu.

"Doslovno su se dodavali sa mnom", rekla je jedna od žena.

Sve su žene pri ulasku u kuću morale ostaviti svoje mobitele, a Mendy je te zahtjeve obrazlagao željom da njihovo druženje ne završi na društvenim mrežama. No, kasnije je postalo jasno da im je time onemogućio pozivanje pomoći.

"Njih dvojica su vrlo dobro znali što rade. Pretvorili su sve u seksualnu igru, a ako su u svemu žene bile povrijeđene ili uznemirene - šteta za njih", istaknuo je tužitelj.

Mendy i njegov suučesnik izjasnili su se da nisu krivi po niti jednoj točki optužnice. Suđenje se nastavlja.

Linker
17. travanj 2024 18:25