SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
SUPERSPORT PROGNOZA DANA

Prognoziramo ishod velikog okršaja Engleske i Hrvatske: Ne bi bila senzacija da Vatreni to naprave

Na startu neće biti lako, Engleska ima šest uzastopnih pobjeda koje je ostvarila gol-razlikom 15:1
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 13. lipanj 2021. 08:20

Engleska - Hrvatska X


Hrvatska u pripremnim dvobojima za Euro nije briljirala, nije ni u većini utakmica nakon SP-a 2018. godine, ali Modrić i društvo definitivno imaju kvalitetu zbog koje mogu računati na novi uspjeh na velikom natjecanju.

Na startu neće biti lako, Engleska ima šest uzastopnih pobjeda koje je ostvarila gol-razlikom 15:1, no Vatreni su već pokazali da joj mogu parirati. Remi je ishod koji ne bi bio senzacionalan.

Austrija - Sjeverna Makedonija X

Početni zanos debitanata često skrije njihove mane, premda su Austrijanci u kvalifikacijama za ova Europsko prvenstvo dva puta dobili današnjeg suparnika, od tada je ipak prošlo dosta vremena. Makedonci su napredovali, a nošeni navijačkom podrškom koja sigurno neće izostati u Bukureštu mogli bi osvojiti bod i tako se dodatno napuniti samopouzdanjem kojeg im ionako ne nedostaje. Stoga je remi izgledna opcija.

Nizozemska - Ukrajina 1

Zanimljiva utakmica u kojoj sigurno i Ukrajinci imaju svoju prigodu. Napose ako će Oranje zaigrati bez Matthijsa de Ligta. Ipak, ekipa Franka de Boera moćna je prema naprijed, Memphis Depay u ovom trenutku izgleda nezaustavljivo i on bi mogao biti prevaga protiv čvrste i dobro organizirane Ukrajine. Švečenkova momčad ima jednu veliku manu, teško postižu pogotke, pogotovo u natjecateljskim utakmicama.

Linker
23. travanj 2024 12:50