Slaven Bilić izgleda ima novi klub

 Lynne Cameron/Afp/Profimedia
STIGLA JE POTVRDA

Slaven Bilić ima novi klub! Hrvatski trener se vraća na Otok, uskoro će biti i službeno predstavljen

Bivši hrvatski izbornik vraća se u Englesku. Vijest je prvi javio Telegraph, a ubrzo je stigla potvrda
Piše: Sportske novosti, HinaObjavljeno: 26. rujan 2022. 14:59

Engleski drugoligaš Watford imenovao je bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića novim trenerom nakon što je, poslije deset kola Championshipa, otpustio Roba Edwardsa, priopćio je u ponedjeljak klub.

Edwardsa je Watford, koji je trenutačno na desetom mjestu na ljestvici, imenovao nakon što su ispali iz Premier lige prošle sezone.

S njim na klupi, Watford je dobio tri prvenstvene utakmice i dvaput izgubio, a onda su ispali iz Liga kupa u drugom kolu od Milton Keynes Donsa iz Lige One. Klub će napustiti i Edwardsov pomoćnik Richie Kyle.

"Kao i sa svim odlukama koje je donio Upravni odbor, vjerujem da je ova promjena u najboljem interesu kluba", rekao je vlasnik Hornetsa Gino Pozzo.

"Sada moramo ići naprijed, a u Slavenu Biliću smo osigurali usluge iskusnog trenera koji ima nedavno iskustvo promocije u Premijer ligu", dodaje Pozzo.

Bilić je prethodno u Premier ligi vodio West Ham United i West Bromwich Albion, a bio je trener i splitskom Hajduku, Lokomotivu iz Moskve, Bešiktašu, Al Ittihadu i Beijing Guoanu.

Statistika kaže da je Bilić čak 17. različiti menadžer Watforda od srpnja 2012. godine, otkad je obitelj Pozzo preuzela taj klub, kao i peti novi menadžer u posljednjih 12 mjeseci.

Linker
19. travanj 2024 02:51