MIGUEL MEDINA Afp
Sada je jasno

Šokirao svijet! Ibrahimovićeva izjava o ‘vudu sra**‘ sve ostavila u čudu, a sada je otkrivena pozadina

Zanimljivo je da se švedski veteran sjeća ‘voodoo‘ detalja i izjave vlasnika Evertona...
Piše: SNObjavljeno: 27. siječanj 2021. 11:11

Sukob Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua u velikom milanskom derbiju odigranom u utorak navečer glavna je tema talijanskih sportskih medija.

Otkrivene su teške riječi koje su pale između dvojca usijanih glava, a mnogima je ostalo nejasno što je Ibrahimović mislio u poruci 'odi raditti ona svoja vudu sranja'.

Zanimljivo je da se švedski veteran sjeća 'vudu' detalja koji je u javnost iznio većinski vlasnik Evertona Ferhad Moshiri.

Naime, on je početkom 2018. godine izjavio da je Lukaku godinu ranije odbio potpisati novi ugovor s Evertonom zbog dobivene voodoo poruke.

"Ponudili smo mu bolji ugovor nego Chelsea, njegov je agent došao da se ugovor završi, sve je bilo spremno, a zatim je Romelu nazvao majku. Tada je rekao da je bio na hodočašću, da je imao vudu seansu i da mu je prenijeta poruka da mora ići u Chelsea", izjavio je tada Moshiri.

Lukaku je kasnije demantirao ovakvu priču, a na kraju je odbio i Chelsea, te je na ljeto 2017. godine završio u Manchester Unitedu. Moshiriju su tada iz Lukakuovog tabora zaprijetili tužbom.

"Romeluova odluka nema veze s vudu magijom. On je kršćanin i nema veze s takvim vjerovanjima. Nije želio potpisati ugovor jer nije imao povjerenja u projekt gospodina Moshirija", poručili su tada iz Lukakuovog tima.

Linker
18. travanj 2024 22:57