JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
NOVI DETALJ

Španjolci objasnili zašto je Casillas objavio da je gej! Legenda Reala je navodno imala jako dobar razlog

Naravno, očekuje se da se Casillas oglasi o svemu što se dogodilo i sam objasni što je mislio svojom objavom
Piše: JL.Objavljeno: 09. listopad 2022. 16:34

Iker Casillas ponovno je postao protagonist sportskih medija, nakon odjeka glasina da je u mogućnoj romansi s Alejandrom Onievom, bivšom šogoricom Tamare Falcó s kojom je već duže vrijeme u jako dobrim odnosima. Casillas je javno reagirao upečatljivom porukom koja je zatekla mnoge njegove pratitelje, a ne radi se o nikakvom hakiranju. “Nadam se da me poštuju: ja sam gay. #HappySunday”, ironizirao je Madridista na Twitteru.

Kako otkriva emisija ‘Socialité‘, legenda Real Madrida proteklih je tjedana u više navrata bio u četiri oka s glumicom. Prema navodima španjolskih medija razgovaraju svaki dan, imaju spojeve, ali još uvijek to nisu etiketirali.

Nije prvi put da se ime Ikera Casillasa veže uz nove ljubavi nakon razvoda od Sare Carbonera. S ciljem da mediji prestanu curiti lažne informacije o njegovom privatnom životu, ironično je napisao da je gej kako bi zaustavio sve te špekulacije. Kasnije je obrisao objavu.

- Ne razumijem razlog za to, to su vaši zaključci - rekao je Casillas o po njemu izmišljenim pričama koje se vežu uz njega.

Objava je postala "viralna" i premašila 200.000 lajkova u manje od sat vremena. Carles Puyol je reagirao na objavu svog velikog prijatelja porukom: "Vrijeme je da kažeš nešto o nama, Iker", napisala je legenda Barce uz nekoliko emotikona srca.

Očekuje se da se Casillas oglasi o svemu što se dogodilo i objasni što je mislio svojom objavom. Također, špekulira se da je sve stvar promotivne kampanje u kojoj sudjeluje, ali to ništa nije službeno potvrđeno.

Linker
03. travanj 2024 18:14