Ivano Srdoč u zagrljaju suigrača

 VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
SJAJNI NAPADAČ

Spektakularni transfer u Rijeci: Uvjerljivo najtalentiraniji igrač mlade generacije odlazi u - Juventus!

Vijest je na Kvarneru odjeknula kao grom iz vedra neba. Rijeci najmanje milijun, možda i 4 milijuna!
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 27. lipanj 2022. 18:59

Ivano Srdoč, mladi, 17-godišnji napadač HNK Rijeke i uvjerljivo najbolji igrač kadetske generacije koja je aktualni osvajač Kupa Hrvatske, bit će uskoro novi igrač Juventusa!

Vijest je odjeknula na Kvarneru kao grom iz vedra neba, no onaj tko je samo malo pomnije pratio Srdoča i njegovu generaciju pod vodstvom trenera Hrvoja Stilinovića, nije nimalo iznenađen ovim pomalo senzacionalnim transferom kojim će Rijeka neslužbeno uprihoditi najmanje milijun do čak četiri milijuna eura ako se karijera mladog napadača Rijeke bude razvijala u smjeru kojim to "Stara dama" i očekuje.

Još uvijek maloljetnom Ivanu i njegovoj obitelji sigurno nije bilo lako donijeti ovakvu odluku i napustiti mirnu riječku luku, no zov Juventusa, svjetskog, a ne samo talijanskog nogometnog giganta, bio je prevelik, još jedan riječki nogometni dragulj tako će Kvarner zamijeniti vrelim torinskim asfaltom.

image

Ivano Srdoč u zagrljaju suigrača

VLADIMIR DUGANDZIC Cropix

Srdoč je u pratnji roditelja otputovao u talijansku regiju Pijemont na liječnički pregled, ako sve prođe prema očekivanjima i mladi napadač stavi potpis s trofejnim talijanskim klubom, bit će to veliko priznanje za rad riječke nogometne akademije koja iz godine u godinu ima sve bolje rezultate, odnosno stvara igrače dostojne klubova lige petice.

Inače, Srdoč je u netom završenoj kadetskoj ligi postigao šest pogodaka, a posebno se istaknuo u finalu Kupa odigranom u Dugopolju kada je ulaskom s klupe potpuno promijenio tijek susreta i s dva pogotka prelomio susret u kojem je Dinamo bio favorit. Nema sumnje da su skauti Juventusa zabilježili i taj susret i prelomili – mladi Srdoč, nakon Zorana Bana iz ranih 90-ih, bit će drugi igrač Rijeke koji direktno s Kvarnera odlazi u – Juventus.

Linker
23. travanj 2024 09:05