Nikola Ninković
 Getty Images
NE MOŽE GOVORITI

Srpski nogometaš doživio tešku nesreću na putu prema Zagrebu: ‘Jedva su mi spasili jezik, obitelj plače‘

‘Imam neko krvarenje u mozgu, ali to će se riješiti samo od sebe, samo je potrebno vrijeme...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2020. 12:37

Bivši nogometaš Partizana, Nikola Ninković je na putu za Italiju doživio tešku prometnu nesreću. Naime, kako prenose mediji u susjedstvu, spomenuti se na putu prema Zagrebu zabio u nepropisno parkirani kamion. Njegov je automobil nakon nesreće bio potpuno smrskan, a nogometaš Ascolija zadobio je teške povrede, koje ipak nisu bile opasne po život.

Ninković se trenutačno od ozljeda oporavlja u Beogradu, kao i od povrede jezika i obzirom da ne može trenutno govoriti, svojim je navijačima poslao poruku.

- Ne mogu govoriti jer su mi jedva spasili jezik. Usta su mi u koncima i jedno vrijeme neću moći govoriti. Ostalo je manje, više sve u redu. Imam neko krvarenje u mozgu, ali to će se riješiti samo od sebe, samo je potrebno vrijeme. Za sada ne smijem niti puno hodati, pa iz kreveta ustajem samo kad moram do kupaonice. Ruke su, hvala Bogu, dobro - napisao je za Informer Ninković.

image
Nikola Ninković
Getty Images

U čitavoj nesreći nogometašu su najviše stradala usta, ali nogometaš je unatoč čitavoj situaciji optimističan.

- Nisam još ni svjestan što mi se dogodilo. Moji najbliži su me vidjeli, pa su se umirili. Posljednja dva dana su u suzama, nisu uopće spavali. Ohrabrio sam ih da je sve u redu i da će me uskoro gledati na terenu. Hvala dobrim ljudima koji su mi pisali poruke podrške i svim prijateljima koji su ponudili pomoć obitelji i meni. Hvala im do neba.

Linker
24. travanj 2024 19:25