CLIVE BRUNSKILL
OPROŠTAJ OD PRIJATELJA

Sve je gotovo: Velika nada Dinama se oprostila od suigrača i voljenog kluba te napustila Maksimir!

Čeka se samo službena potvrda završenog velikog ljetnog transfera između dva Dinama.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. kolovoz 2020. 08:00

Nikola Moro još uvijek nije predstavljen kao igrač moskovskog Dinama, ali se osobno oprostio od zagrebačkog. U utorak poslijepodne pojavio se u Maksimiru, obavijestio bivše suigrače i ljude iz kluba da je prošao liječnički pregled i da će se uskoro ukazati u Rusiji.

Moro je liječnički pregled prošao u Italiji, u Rusiju je u vrijeme korone teže ući nego obično (da, moguće je), pa je s Apenina došao prvo u Maksimir na oproštaj tek onda na put u novi klub.

Inače, ruski Sportexpress posvetio je Nikoli Mori velik tekst, otkrivajući tko je, zapravo, igrač koji dolazi u moskovski Dinamo, opisuju njegov put od mlađih kategorija u Maksimiru, podsjećajući na kvalitetu Dinamove škole, ističući da je Ivan Rakitić jedan od rijetkih igrača hrvatske reprezentacije s Mundijala koji nije ponikao u Dinamu.

Piše Sportexpress kako je Moro imao ponudu Šahtara od 12 milijuna eura, kako su ga htjeli Milan, Inter, Manchester United..., ali je onda došla ozljeda koja je zaustavila transfer. Ističe autor da Moro nije želio u Ukrajinu, već je izabrao Rusiju te da je za to zaslužan razgovor sa sportskim direktorom Dynama Željkom Buvačem, bivšim Kloppovim pomoćnikom. Navodno je baš taj razgovor ostavio jak dojam na Moru.

Linker
24. travanj 2024 18:53