ODD ANDERSEN Afp
NIJE PRESTAO S NAPADIMA

Talijan ponovno osuo paljbu po Mourinhu: ‘Rekao je da ide na odmor, nadam se da se neće vratiti, ma odvratno‘

Iskoristio je poraz rimske momčadi od Seville i Mourinhovo ponašanje
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 08. lipanj 2023. 19:02

Bivši igrač Real Madrida i Rome Antonio Cassano ponovno se osvrnuo na svojeg bivšeg trenera Josea Mourinha s kojim nije u najboljim odnosima.

Bivši talijanski nogometaš, koji je igrao za Romu od 2001. do 2005., iskoristio je poraz rimske momčadi od Seville u finalu Europske lige i Mourinhovo ponašanje kako bi kritizirao ‘The Special One‘-a na Twitch kanalu Christiana Vierija, zvanom BoboTV.

- Sudac je pogriješio, ali kao i drugi promašaji golova, Taylor nije bio na visini zadatka. Sve što se dogodilo poslije počelo je s Mourinhom, koji je sišao dolje prosvjedovati. Snimke su brzo stigle do svih, a tada smo već vidjeli njegovu obitelj prestravljenu - rekao je Cassano.

Umirovljeni 40-godišnjak nije prestao s napadima na Mourinha.

- Rekao je da ide na odmor, nadam se da se više neće vratiti u Italiju. Odvratno, u ove dvije godine gledali smo samo tučnjave, upropastio je imidž Rome – nadodao je.

image
ROSS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Ross/backgrid Uk/profimedia

- Nadam se za svoje ljude da će otići u Portugal i da se više neće vračati trenirati u Italiju.

U travnju 2023. Cassano je već napao Mourinha, tada se na portugalskog stručnjaka okomio zbog incidenta s Markom Livajom.

- Mourinha nije briga za nogomet. Sranje je, baš kao i način na koji tjerate svoje momčadi da igraju. Posvađao sam se s Livajom. Rekli smo si svašta, ali je nakon dva dana sve bilo završeno i nastavili smo kao prijatelji. Majka me naučila da se ničega i nikoga ne bojim. Svađao sam se s 30 tisuća ljudi – pričao je tada Cassano.

- Nije bilo fizičkog obračuna između mene i Livaje. Nisu me udarili. Reci da ti taj tvoj zeko priča sranja. Nikada me nitko u životu nije udario. Možda sam imao sreće, ali nikad se nikoga i ničega nisam bojao.

Linker
24. travanj 2024 04:45