PASCAL GUYOT/AFP/PROFIMEDIA Pascal Guyot/Afp/Profimedia
VELIKE ROŠADE

Tudorov stožer mijenja se kao na traci! Nakon legendarnog Camoranesija, klub je napustilo još jedno važno ime

Camoranesi je doduše demantirao priče o navodnom sukobu s Tudorom, tvrdeći da je sve to bilo planirano
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 18:53

Predsjednik Olympiquea iz Marseillea Pablo Longoria inzistira na velikim promjenama u klub i ne oklijeva ih provesti. Ljetos je iznenadio sve dovevši Igora Tudora na mjesto glavnog trenera, ali ta ga promjena nije dovoljno umirila. L‘Equipe otkriva da je predsjednik odlučio vratiti u klub Jona Pascuu, kako bi zamijenio Antonella Brambilla na mjestu trenera vratara, što je, kako piše L‘Equipe, uznemirilo stožer Igora Tudora.

Dosadašnji trener vratara nije ispunio očekivanja predsjednika Longorije, te mu je poručeno da spakira kofere. Jon Pascua je prvi put u OM stigao u travnju 2021., da bi već u srpnju otišao. I brzo je dočekao novu šansu.

Ovo, međutim, nije prvi put da se Tudor mora suočiti s naglom promjenom osoblja u svom stožeru. Odmah po dolasku u OM Tudor je ostao bez svog prvog pomoćnika Maura Camoranesija, koji mu je asistirao samo na nekoliko treninga. Mediji su pisali da je između njega i Tudora odmah "puklo" u odnosima i pogledima na nogomet.

image
SYLVAIN THOMAS Afp

Camoranesi je doduše demantirao priče o navodnom sukobu s Tudorom, tvrdeći da je sve to bilo planirano. "Igor me pozvao da mu pomognem na početku, dok je čeka da kompletira stožer." U što, kako tvrdi L‘Equipe, nitko nije povjerovao, jer tko uzima prvog pomoćnika na rok od tjedan dana? A i navodno su se Camoranesi i Tudor znali žestoko posvađati na treninzima ispred samih igrača.

Tudor je novog pomoćnika potražio u Hariju Vukasu, koji mu je bio prvi asistent i u Hajduku, s kojim ima odličan odnos. Vidjet ćemo kako će surađivati s novim trenerom golmana. Inače, OM je u prva dva kola primio dva gola, a golman Ruben Blanco dobio je sasvim pristojne i ocjene i kritike.

Linker
24. travanj 2024 08:18