Šime Vrsaljko napušta Atletico Madrid

 Pressinphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
SLUČAJ VRSALJKO

Vatreni je odbio drastično rezanje plaće i uskoro potpisuje za novi klub, imao je samo jedan uvjet

Šime Vrsaljko je novi klub tražio po ključnom kriteriju za nastup na SP-u u Kataru
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 24. lipanj 2022. 16:18

Šime Vrsaljko nastavlja karijeru u Olympiacosu. To će biti potvrđeno kad mu službeno istekne ugovor s Atleticom koji traje do 30. lipnja. U Pireju će potpisati na dvije godine s opcijom produženja za još jednu sezonu.

Grčki portal Sport24 piše:

"Atletico je dao prijedlog Vrsaljku da produži suradnju na još dvije godine. No, plaća bi mu bila smanjena za 50% i ne bi imao ulogu startera. Stoga je odlučio okrenuti stranicu svoje karijere".

Vrsaljko ima golemu želju nametnuti se u reprezentaciji i zaigrati na Mundijalu u Kataru, zato je tražio klub u kojem će biti prva opcija na desnom braniču. Dugo su ga pratile ozljede, pa i zadnja sezona u Španjolskoj bila je isprekidana. Pravi Vrsaljko bio bi pojačanje za Vatrene, no čeka ga ozbiljan posao, a morat će imati i sreće da napokon bude zdrav i uhvati kontinuitet. Olympiacos bi mogao biti dobar klub za njega,

Sport24 još piše:

"S Colchonerosima je nastupio ukupno 100 puta u svim natjecanjima, uz upis od tri pogotka i deset asistencija, dok je prošle sezone nastupio 29 puta u svim natjecanjima i postigao jedan gol. Pod vodstvom Chola Simeonea slavio je osvajanje prvenstva i Europske lige...".

Linker
18. travanj 2024 03:56