SCREENSHOT Screenshot
POVRATAK NA CAMP NOU

VIDEO: Kamere uhvatile Lea Messija u Barceloni: ‘Želite li se vratiti?‘, pogledajte kako je reagirao!

Navodno je Lionel Messi tražio dopuštenje PSG-a kako bi nekoliko dana izbivao iz Pariza.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2022. 19:24

Leo Messi svojim izvedbama nastavlja oduševljavati navijače diljem svijeta. PSG je na gostovanju kod Clermonta slavio s uvjerljivih 5:0, uz briljantan nastup Neymara i čudesnog Argentinca.

Brazilac je postigao pogodak i imao tri asistencije, dok je Messi začinio utakmicu postigavši dva pogotka u završnih deset minuta. Posebno je upečatljiva bila njegova majstorija u 86. minuti. Utrčavanje u šesnaesterac pravovremeno je popratio Paredes, da bi potom Messi loptu primio prsima pa ‘škaricama‘ prebacio domaćeg vratara.

image
JACK GUEZ Afp

Već idućeg dana ponajboljeg su nogometaša svijeta kamere uhvatile u zračnoj luci u Barceloni. Čini se, kako navodi Sport.es, da je tražio dopuštenje kako bi propustio nekoliko dana treninga s momčadi PSG-a.

Odmah su se proširile glasine da je došao popričati s predsjednikom Laportom o mogućem povratku na Camp Nou. S druge strane, nagađa se da je pozvan kao poseban gost kako bi prisustvovao prijateljskoj utakmici Barcelone i Pumasa.

Po izlasku iz zračne luke, Messi je dijelio autograme, a lokalni je novinar iskoristio priliku i upitao ga:

"Želite li se vratiti u Barcelonu?"

Na postavljeno pitanje Leo Messi nije ni zucnuo. Podijelio je još nekoliko autograma, sjeo u automobil i nestao.

U svakom slučaju, španjolskim novinarima već je ovaj dolazak dao materijala za predviđanje gdje bi legenda Blaugrane mogla nastaviti karijeru.

Linker
16. travanj 2024 18:36