Zinedine Zidane
 SCREENSHOT TWITTER
NIJE MU SJELO

Video: Zizou kakvog još niste vidjeli! Na cesti isprovocirao legendu, a onda je Zidaneu pao mrak na oči

‘Tvoj posao je sramota. S tobom je uvijek isto...‘
Piše: SNObjavljeno: 14. lipanj 2021. 15:37

Zinedine Zidane prije nekoliko je dana odlučio napustiti mjesto trenera Real Madrida. 'Kraljevski klub' imao je vrlo lošu sezonu u kojoj je ostao bez trofeja, a legendarni Francuz potom je poslao pismo navijačima Reala u kojem je pojasnio svoju odluku.

- Odlazim jer osjećam da mi klub više ne vjeruje, ne pruža mi podršku kako bih mogao napraviti nešto na duže staze. Ja sam rođeni pobjednik i ovdje sam došao kako bi osvajao trofeje, ali postoji i ona ljudska strana priče i emocije za što smatram kako se nije poštovalo. Sve što sam gradio na dnevnoj bazi, odnos koji sam razvio s igračima...sve je to zaboravljeno. Odlazim, ali nisam se zasitio trenerskog posla - naveo je između ostalog u pismu Zidane.

Proteklog vikenda Zidane je viđen u društvu obitelji, naravno, mediji su ga odmah zasuli pitanjima, a jedna ga je opaska novinara posebno iznervirala. Naime, poručio mu je kako je poslano pismo bila greška.

- Još uvijek postavljaš glupa pitanja kao i ranije? Tvoj posao je sramota. S tobom je uvijek isto. Znaš me, znam te. Hajde dođi, da popričamo bez kamera - poručio je Zidane novinaru.

Linker
19. travanj 2024 11:03