Dejan Lovren
 ALEXANDER VILF
AKTIVNI VATRENI

Zadnja linija Hrvatske igrala je u Turskoj i Rusiji, momčadi naših braniča upisivale su pobjede

Domagoj Vida i Dario Melnjak pobjeđivali u Turskoj, Dejan Lovren slavio u ruskom prvenstvu.
Piše: HINAObjavljeno: 01. studeni 2020. 19:33

Hrvatski nogometni reprezentativci Domagoj Vida i Dario Melnjak odigrali su čitave utakmice za Besiktas, odnosno Rizespor u minimalnim 1-0 domaćim pobjedama u susretima 7. kola turskog prvenstva.

Vida je odigrao čitav susret za Beskitas u pobjedi protiv Yeni Malatyaspora kojom je njegov klub stigao na osmo mjesto ljestvice sa 10 bodova, šest manje od vodećeg Alanyaspora, dok je Malatyaspor 11. s osam bodova.

Melnjak je, pak, proveo svih 90 minuta na terenu u pobjedi svoje momčadi protiv Kayserispora. Rizespor, kojega s klupe vodi hrvatski trener Stjepan Tomas, sada je peti sa 11 bodova, dok je Kayserispor 17. sa šest.

Još jedan stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Zenit iz Sankt Peterburga koji je u susretu 13. kola ruskog prvenstva kao gost svladao Himki sa 2-0 (1-0).

Drugi Zenit se ovom pobjedom bodovno poravnao s trećim Spartakom iz Moskve, dok bod više ima vodeći CSKA iz Moskve koji je u nedjelju kao gost nadigrao Rotor iz Volgograda sa 1-0 (1-0). Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić igrao je za CSKA do 88. minute kada ga je zamijenio Kristijan Bistrović. Josip Čondrić je branio čitav susret za Rotor koji se nalazi na pretposljednjem, 15. mjestu sa šest bodova.

Nikola Moro nije konkurirao za nastup u momčadi moksovskog Dinama koji je kao gost svladao Tambov sa 2-1 (1-0). Dinamo je sada četvrti sa 23 boda, dok je Tambov 12. sa 12 bodova.

Linker
19. travanj 2024 06:36