Ibra se više se smije niti ”prošetati slobodno” u svom gradu
 AFP
AUTOGOL KOJI SE PAMTI

Zlatanu Ibrahimoviću izdaju nikako ne mogu oprostiti! ‘Ma taj čovjek ne zaslužuje apsolutno ništa!‘

Žestoke reakcije nakon što je Ibra dobio još jedno golemo priznanje u karijeri
Piše: SNObjavljeno: 04. prosinac 2020. 12:35

Zlatan Ibrahimović uskoro će ući u peto desetljeće života, a i dalje je važna nogometna figura u svjetskom nogometu, u Serie A, jednoj od najjačih liga svijeta. Milan na Ibrin pogon drži lidersku poziciju u Serie A, a nedavno je stiglo još jedno priznanje...

Naime, po 12. put izabran je za najboljeg nogometaša u Švedskoj što nikako nije iznenađenje obzirom na nogomet koji pruža zadnjih tjedana, mjeseci.

Jedan od onih koji je čestitao Ibrahimoviću na nagradi je i njegov bivši klub Malmö, njegov prvi klub u profesionalnoj karijeri, a koja će biti i više nego impresivna nastupima za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United, LA Galaxy...

"Ma taj čovjek ne zaslužuje dobiti ništa od Malmöa, pa ni čestitku na društvenoj mreži", napisao je jedan od navijača na Twitteru.

"Morate li zaista objavljivati ovakve gluposti? Ne znam zašto bi spominjali Zlatana", dodao je još jedan navijač tog prvoligaša.

Navijači mu zamjeraju što je prošle godine ušao u upravljački dio Hammarbyja, velikog rivala njegovog Malmöa. Kad je početkom listopada prošle godine stigao u rodni Malmö, otvorio je svoj spomenik od 500 kilograma, ali nije prošlo dugo do trenutka kad je - vandaliziran.

Robin Olsen, vratar koji je branio za Malmö, javno je istupio protiv Zlatana:

"Zlatan je nedostojan mog kluba!"

U raspravu se uključio i Niclas Carlnen, klupski direktor.

"Kad je Zlatan u pitanju, mi smo konkurenti na nogometnom terenu. Ima

suvlasništvo s jednim od naših konkurenata. Znali smo da će biti reakcija".

image
Zlatan je mašina za golove
AFP

Na pitanje da li je klub planirao obrisati post u kojem čestita Zlatanu, a ispod kojeg su stotine negativnih komentara prema napadaču Milana, on je odgovorio:

"Ne!".

Unatoč tolikim golovima koje je zabio u karijeri, čini se da jedan Ibrin "autogol" će se vječno pamtiti...

Linker
14. travanj 2024 22:40