Toni Kroos je otkrio do sad nepoznatu epizodu iz svojeg života

 XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp
DETALJ IZ PROŠLOSTI

Zvijezda Reala bijes pokušala utopiti u alkoholu! ‘Uzeo sam tekilu, jedino piće koje sam volio, a onda...‘

Suigrač Luke Modrića otkrio je kako mu je događaj prije 10 godina promijenio stav prema alkoholu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. siječanj 2022. 15:18

Toni Kroos je, uz Luku Modrića, jedan od najboljih veznjaka na svijetu i srce Real Madrida. Nijemac je nedavno gostovao u jednom podcastu i otkrio kako već 10 godina, od svoje 22. godine, ne pije alkohol.

Iako se ranije znao opustiti i popiti koju čašicu, jedan događaj je sve promijenio. Bilo je to finale Lige prvaka koje je u sezoni 2011./2012. izgubio protiv Chelseaja igrajući za Bayern. Tugu nakon tog poraza je odlučio utopiti u alkoholu.

"Nakon finala Lige prvaka s Chelseajem sam pio jer sam bio jako utučen. U tom trenu sam odlučio popiti koju tekilu sa svima prisutnima. Htjeli smo zvati hitnu pomoć. Nije bilo drugog načina da se riješim boli", rekao je Kroos pa dodao:

"Uzeo sam tekilu jer je to bilo jedino piće koje sam volio. Drugi dan mi nije bilo nimalo dobro i pomislio sam da alkohol nije dobar. Cijeli dan nisam mogao gledati, nisam mogao ni jesti, a onda sam prestao piti."

Kroos se prisjetio i velikog finala SP-a u Brazilu 2014. godine.

"Supruga mi je stigla pred finale. Noć prije sam malo nemirno spavao, a bilo je nervoze i pred utakmicu. Nisam doručkovao na dan finala, samo ručao. Pojesti nešto prije utakmice je skroz u redu. Prije utakmica sam uvijek pričao o glupostima na stadionu sa šefom sigurnosti reprezentacije Joseom Menessesom, ali taj dan nije bilo tih priča", rekao je Kroos pa dodao da mu je Pep Guardiola poslao poruku:

"Još nije bilo jasno za koji klub ću igrati kad se vratim, a Pep Guardiola mi je poželio sve najbolje za kraj. To je bilo baš lijepo", rekao je Kroos koji je nakon tog prvenstva potpisao za Real Madrid.

Linker
23. travanj 2024 14:40