Mjesto velike tragedije

 Screenshot
ŠOK U AUSTRIJI

Zvjerski ubijen bivši austrijski reprezentativac, najbolji prijatelj mu pucao u glavu, pa presudio i sebi

Na mjestu zločina je preko 30 policajaca koji istražuju što je točno dovelo do ove tragedije
Piše: SNObjavljeno: 08. veljača 2023. 18:46

Šokantne vijesti stižu iz Austrije. Policija je pronašla dva mrtva muškarca, a tamošnji mediji otkrivaju kako je u Beču ubijen bivši austrijski reprezentativac Volkan Kahraman. Bivšeg nogometaša je navodno ubio njegov najbolji prijatelj koji si je potom oduzeo život.

Policija je izvijestila kako je iz vatrenog oružja 46-godišnjak ubio 43-godišnjaka nešto prije podne u srijedu na ulicama Beča. Neslužbene informacije govore kako je žrtva bio Kahraman, a istražitelji za sada misle kako je 46-godišnjak nakon svađe izvadio pištolj i usmrtio 43-godišnjaka, a potom i sebe.

Policija je ogradila mjesto zločina gdje se pojavilo 30 policajaca koji istražuju što se dogodilo. Policijski glasnogovornik je rekao kako su pokušaji reanimacije bili neuspješni i da za sada nije poznat motiv ovog groznog zločina, kao i da nije bilo opasnosti za javnost.

Kahraman, koji je bio turskog porijekla, je rođen u Beču i igrao je za Austriju Beč u mlađim kategorijama. Bio je smatran jednim od najvećih talenata u povijesti Austrije. Sa 15 godina ovaj je veznjak prešao u Feyenoord, a igrao je još i za Excelsior Rotterdam, Trabzonspor i Erzurumspor prije povratka u matičnu Austriju.

S Paschingom se 2001/2002 plasirao u Bundesligu, a igrao je i za austrijsku reprezentaciju. Osim toga, nastupao je i za RB Salzburg i LASK. Nakon nogometne karijere prihvatio se trenerskog posla, a radio je i kao sportski direktor u bečkim niželigašima.

Linker
17. travanj 2024 22:35