NEMA KRAJA LUDILU

Nova snimka Mamićevog divljanja i prijetnji: Ne diraj mog sina i moju obitelj!

Piše: ArhivaObjavljeno: 24. prosinac 2010. 14:15

ZAGREB - Zdravko Mamić nije stao s uvredama upućenima novinaru Borutu Šipsu ni nakon ispada na Skupštini kluba. Hodnici Dinama bili su poprište novih uvreda, vikanja i prijetnji.

Pogledajte video koji pokazuje kako se Mamić unio se u lice novinaru i nastavio s uzvicima "Ne diraj mog sina i moju obitelj!". Pritom ga nitko nije maknuo niti pokušao smiriti, svi su mirno gledali i čekali da se Zdravko Mamić 'ispuca'.

Policija će tako imati dodatne dokaze protiv izvršnog dopredsjednika, koji očito mora početi odgovarati za svoje postupke jer ako se to ne dogodi ovakve stvari će se nastaviti događati. Već je Mamić prijetio, napadao, vrijeđao, a uvijek je sve prolazilo privatnim tužbama. Ovoga puta osim privatnih tužbi navijača, koje je nazvao ustašama, i novinara, prijavu je podigla i policija.

Jednostavno se više ne može ignorirati ono što Mamić čini, shvatili su to i u nadležnim institucijama. A njima će morati odgovoriti ono što se novinaru nije udostojio, iako je to pitanje iznimno bitno, posebno jer upućuje na kršenje zakona Republike Hrvatske.

Linker
20. travanj 2024 03:44