Paul Merson
 PA/PA IMAGES/PROFIMEDIA Pa/Pa Images/Profimedia
PAO NA SAMO DNO

‘Bio sam ovisan o alkoholu i kokainu, ali najviše me uništila kocka! U jednom sam se trenutku htio ubiti‘

Iako je kao nogometaš zaradio milijune funti i brojne nekretnine, sve je izgubio zbog poroka
Piše: SNObjavljeno: 13. listopad 2021. 11:18

Paul Merson je nekada bio velika zvijezda londonskog Arsenala, zarađivao je milijune i imao veliku slavu, ali sve to je prokockao i zapio. Merson je u razgovoru za BBC otkrio da je imao velike probleme s drogom, alkoholom i kockom zbog kojih je ostao bez svega.

Merson danas ima 53 godine, a BBC-u je otkrio kako je bio ovisnik o kokainu i alkoholu, ali kao najveći porok je istaknuo kocku bez koje nije mogao. Danas ne žali za izgubljenim novcem.

"Kada pogledam unatrag, novac nije to zbog čega se kajem. Bio sam milijunaš i htio sam se ubiti. Kajem se zbog vremena koje sam izgubio. Bio sam ovisan o alkoholu i kokainu, ali najviše me uništavala kocka i s njom se i danas borim", iskren je bio Merson.

Kocka ga je koštala sedam milijuna funti, a na kraju je sve u svoje ruke preuzela supruga koja ga je počela kontrolirati.

"Kocka je uvijek tu. Ona te čeka konstantno i stalno razgovara s tobom. Najstrašnije je to što znaš da je samo jedan ishod, ali ne možeš se zaustaviti."

Merson je, osim novca, prokockao i nekoliko kuća i automobila, a uništio je i brojne odnose u svojem životu. Za Arsenal je igrao od 1985. do 1997. godine, a osim za "Topnike" je nastupao i za Middlesbrough, Aston Villu, Portsmouth i nekoliko niželigaša.

Linker
18. travanj 2024 21:10