Duje Ćaleta-Car je već u prvim minutama oduševio sve u klubu

 ANTE CIZMIC Cropix
AS OD 10 MILIJUNA EURA

Igor Tudor ga je otpisao, novi trener oduševljen Vatrenim: ‘On je moćna pojava, bit će veliko pojačanje!‘

‘Bio je ovo baš ludi dan. Jako sam uzbuđen, već sam pričao s trenerom‘, otkriva hrvatski reprezentativac
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2022. 10:55

Southampton je oko ponoći objavio kako je doveo Duju Ćaletu-Cara iz Marseillea. Igor Tudor na njega nije više računao pa ga je klub prodao za 10 milijuna eura, a hrvatski reprezentativac nije skrivao oduševljenje novom sredinom.

"Bio je ovo baš ludi dan. Jako sam uzbuđen jer sam već pričao sa trenerom i mislim da je riječ o dobrom treneru i ekipi. Gledao sam ih protiv Chelseaja i u nekoliko ranijih utakmica. Znam nakčin na koji igraju. Ovdje je dosta mladih igrača i mislim da dolazim u dobru ekipu i da zajedno možemo napredovati", poručio je Ćaleta-Car nakon potpisa.

Hrvat je u Marseille stigao 2018. godine iz RB Salzburga i od tada upisao 132 nastupa, a Francuzima je pomogao i da dođu do drugog mjesta prošle sezone. Za Hrvatsku je nastupio 23 puta i osvojio srebrnu medalju na SP-u u Rusiji 2018. godine.

Austrijanac na klupi Southamptona Ralph Hasenhuttl je oduševljen novim velikim pojačanjem.

"Duje je već etabliran i iskusan igrač koji je odradio impresivan posao u prijašnjim klubovima. On je moćna pojava na terenu i donijet će nam veliku kvalitetu u obrambenoj liniji. Važno je da imamo dubinu i kvalitetne opcije na tim poziijama, a Duje se nameće kao jako jaka opcija", zaključio je Hasenhuttl.

Linker
19. travanj 2024 03:43