Getty Images
ŽELI UTAKMICE

JOSE MOURINHO O ZAVRŠETKU PREMIER LIGE 'Ako ćemo igrati bez gledatelja, igrat ćemo pred kamerama i gledat će nas milijuni diljem svijeta!'

Piše: HinaObjavljeno: 30. travanj 2020. 18:06

Menadžer Tottenham Hotspura Jose Mourinho izjavio je kako bi završetak sezone Premier lige bio dobar za sport.

Zbog pandemije koronavirusa Premier liga je prekinuta sredinom ožujka, a klubovi će u petak održati sastanak na kojemu će raspravljati o mogućem nastavku.

"Ako uspijemo odigrati preostalih devet kola, to će biti dobro za sve nas, i za nogomet i za Premier ligu. Ako ćemo i igrati bez gledatelja na tribinama, nećemo igrati iza zatvorenih vrata jer uz prisutnost kamera gledat će nas milijun ljudi diljem svijeta. Tako da i ako zakoračimo na prazan stadion, on neće uopće biti prazan", kazao je Mourinho za Sky Sports.

U trenutku prekida sezone Tottenham je bio osmi na ljestvici sa 41 bodom, sedam manje od četvrtog Chelseaja koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Na vrhu je Liverpool sa 82 boda, 25 više od drugog Manchester Cityja.

LEIPZIG, GERMANY - MARCH 10: Jose Mourinho, Manager of Tottenham Hotspur reacts during the UEFA Champions League round of 16 second leg match between RB Leipzig and Tottenham Hotspur at Red Bull Arena on March 10, 2020 in Leipzig, Germany. (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)
Getty Images

Linker
20. travanj 2024 02:37