NEIL HALL Afp
OPASNOST ZA MODRE

Ovo nisu dobre vijesti za Dinamo! Zvijezda bi mogla zaigrati protiv Modrih, evo što je otkrio Mourinho

Do četvrtka i ogleda Tottenham - Dinamo ostalo je vrlo malo vremena. Mourinho ima slatke muke.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2021. 12:36

U fantastičnoj formi, s četiri vezane pobjede Tottenham dočekuje prvi ogled sa zagrebačkim Dinamom u osmini finala Europske lige. Nakon pobjede u uzvratu prethodne runde protiv Wolfsbergera, Spursi su u domaćem prvenstvu zaredali sa slavljima protiv Burnleyja, Fulhama i Crystal Palacea uz ukupnu gol razliku od 9:1!

Nedjelja je tako donijela jedan u nizu londonskih derbija protiv Palacea, a po dva puta su u pobjedi od 4:1 zabijali Gareth Bale i Harry Kane. Upravo je o velškom nogometašu koji je na posudbi iz madridskog Reala govorio i trener Jose Mourinho.

- Imao je previše psiholoških rana, to su baš bili ožiljci kada je stigao iz Reala. Kada tih nekoliko sezona imaš stalne ozljede, u kosti ti se uvuku strah i nestabilnost. Lako za te povrede mišića, to prođe brzo, ali psihološki ožiljci ostanu i teško ih je nadvladati. Bio je slomljen.. .- rekao je Mourinho.

Na Palace je Mourinho poslao jaki napadački kvartet pa su tako uz dvostruke strijelce zaigrali Son i Lucas Moura. Budući da nadolazeća nedjelja donosi obračun protiv Arsenala u pravom sjevernolondonskom derbiju, tek treba vidjeti koju će jedanaestorku Portugalac odabrati za domaći sraz s Dinamom u četvrtak. Bale bi mogao zaigrati...

- Radi jako dobro u ovom trenutku, u klubu smo mu maksimalno posvećni. Slomio je te barijere u glavi koje je imao, podržavamo ga - pričao je Mourinho.

Linker
24. travanj 2024 11:27