Hoće li Cristiano Ronaldo sljedeću sezonu dočekati u Manchester Unitedu?

 OLI SCARFF Afp
GDJE JE NAJVEĆA ZVIJEZDA?

Panika u Manchester Unitedu: Ronaldo se nije pojavio na treningu, zna se i razlog, ali neki mu ne vjeruju...

Novi trener Uniteda Erik ten Hag za danas je zakazao prvo okupljanje igrača ususret sljedećoj sezoni
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2022. 12:13

Cristiano Ronaldo se nije pojavio na početku priprema Manchester Uniteda za sljedeću sezonu. Portugalac je svoj nedolazak opravdao ‘obiteljskim razlozima‘, ali navijači ‘Crvenih vragova‘ sumnjaju da je riječ o nečem drugom.

Novi trener Uniteda Erik ten Hag za danas je zakazao prvo okupljanje igrača ususret sljedećoj sezoni, ali na njemu neće biti najveće zvijezde kluba. Portugalac nije bio među onim nogometašima koje su engleski fotoreporteri snimili kako dolaze jutros u klub, a neće ga ni snimiti. Barem ne danas.

Cristiano Ronaldo je javio kako će zakasniti nekoliko dana na pripreme zbog obiteljskih razloga, a po dolasku je planirano da ima razgovor s Ten Hagom oko njegove uloge u klubu. Nizozemski trener želi graditi napad oko C.Ronalda, ali 37-godišnji Portugalac bi najradije otišao s Old Trafforda.

Nije tajna kako je on nezadovoljan činjenicom da Manchester United nije izborio nastup u Ligi prvaka te da sa svojim godinama želi i dalje igrati to natjecanja u kojem je rekorder i po broju nastupa (183) i po broju postignutih golova (141). Već duže vremena se špekulira o njegovom odlasku, a njegov agent Jorge Mendes se susreo s raznim klubovima u kojima bi Cristiano Ronaldo mogao nastaviti karijeru. No, do transfera barem za sada nije došlo pa se Portugalac mora javiti na Old Trafford. Samo prvo mora riješiti obiteljske probleme...

Linker
19. travanj 2024 23:41