OLI SCARFF Afp
PREKID U LONDONU

United slavio golom u zadnjim sekundama i preskočio direktnog konkurenta, zaustavljen veliki niz Cityja

United je preskočio West Ham, sada je četvrti s 38 bodova, vodeći je i dalje City s 57
Piše: HinaObjavljeno: 22. siječanj 2022. 18:56

Nogometaši Manchester Uniteda skočili su na četvrto mjesto ljestvice engleskog prvenstva minimalnom 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv West Ham Uniteda do koje su stigli u posljednjim trenucima.

U trećoj od tri minute sudačke nadoknade Cristiano Ronaldo gurnuo je loptu u for Cavaniju na lijevoj strani kaznenog prostora gostiju, uslijedila je oštra lopta kroz peterac koju je u mrežu uspio zakucati Rashford.

Bio je dojam da je u trenutku dodavanja Ronalda za Cavanija urugvajski napadač bio u zaleđu, ali VAR suci se nisu oglasili i moglo je početi veliko slavlje na Old Traffordu.

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić ostao je na klupi West Hama.

image
OLI SCARFF Afp

Ovakvim ishodom United je preskočio West Ham, sada je četvrti sa 38 bodova iz 22 odigrana susreta, dok je West Ham peti sa 37 bodova iz 23 susreta.

Čudna situacija dogodila se na utakmici između Brentforda i Wolverhampton Wanderersa koja je sredinom prvog poluvremena prekinuta na 20-ak minuta zbog nadlijetanja bespilotne letjelice iznad terena. Primijetivši dron, glavni je sudac poslao igrače u svlačionice, a dvoboj je nastavljen nakon što je "uljez" uklonjen.

U drugom poluvremenu bolje su se snašli gosti koji su pogocima Moutinha (48') i Nevesa (78') slavili s 2-1, dok je jedini strijelac za domaće bio Toney (71').


Southampton zaustavio niz pobjeda Manchester Cityja

Niz pobjeda engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja u Premier ligi zaustavljen je na brojci 12 nakon što su u susretu 23. kola na gostovanju kod Southamptona odigrali 1-1.

Domaće je u vodstvo doveo Walker-Peters u 7. minuti nakon lijepe akcije s Redmondom, a na konačnih 1-1 poravnao je Laporte koji je u mrežu sproveo ubačaj De Bruynea.

Vodeći Manchester City sada ima 57 bodova, 12 više uz dvije utakmice više od drugog Liverpoola.

Southampton je 12. sa 25 bodova.

Linker
25. travanj 2024 03:26