IAN HODGSON/PA IMAGES/PROFIMEDIA Ian Hodgson/Pa Images/Profimedia
ŽESTOKE KRITIKE LEGENDI

‘Veznjacima Manchester Uniteda manjka inteligencije, a njih dvojica jednostavno nisu dobri za ovaj klub‘

Nogometaši Manchester Uniteda pretrpjeli su razočaravajući 2:1 domaći poraz od Brightona u nedjelju
Piše: SNObjavljeno: 08. kolovoz 2022. 06:05

Bio je to još jedan težak udarac za navijače ‘Crvenih vragova‘ nakon blijede prošle sezone, a na kritike nije trebalo dugo čekati. One najžešće uputio je bivši kapetan Manchester Uniteda Roy Keane koji smatra da njegov bivši klub jednostavno nema dovoljno kvalitete u veznoj liniji. Posebice se ‘okomio‘ na dvojicu igrača.

"Veznim igračima Uniteda manjka nogometne inteligencije, posebice Fredu. Govorim o tome već dulje vrijeme - Fred i McTominay nisu dovoljno dobri. Oni neće odvesti Manchester United u borbu za vrh. Vidimo to iz tjedna u tjedan, jednostavno nisu dorasli zadatku", rekao je Keane, stručni sukomentator Sky Sportsa.

image

Roy Keane

NICK POTTS Afp

Na njegove se riječi nadovezao drugi bivši legendarni igrač Manchester Uniteda Paul Scholes.

"Bio je to šokantan start za Manchester United, a prvo je poluvrijeme bilo kaotično. Od prve minute vidjeli su se znakovi da će sve poći po krivu. McTominay uvijek pokušava trčati s loptom, smiješno. A kvaliteta u veznoj liniji bila je zaista siromašna. Ima sreće da nije dobio crveni karton. Kvaliteta u veznoj liniji nije ni približno kakva bi trebala biti, ali to viđamo posljednjih godina od njih dvojice. Već i jedan od njih dvojice u sastavu bio bi jedan previše. Fred olako gubi lopte, a McTominay trči s loptom konstantno, pa ju gubi. Pa dodaj loptu najboljim igračima, nije tako teško", zaključio je Scholes.

Linker
24. travanj 2024 20:39